Horoskopy

Nejhorší rodiče podle znamení: výběr 3 pro rok 2024

Nejhorší rodiče podle znamení: výběr 3 pro rok 2024

Vzpomenete si na své dětství a oblíbeného plyšáka nebo panenku? Tu hračku, o kterou jste se s láskou starali, ale vždycky vás to bavilo jen chvíli? Pak jste panenku nebo plyšového medvídka odhodili a ztratili zájem. Možná že podobným způsobem by u vás vypadalo i rodičovství. Kdo jsou nejhorší rodiče podle znamení?

Nejhorší rodiče podle znamení zvěrokruhu

Není nic špatného nemít děti. Někteří z nás k tomu zkrátka nemají předpoklady. Dávají přednost kariéře a svobodě. Představa, že se stanou rodiči, je jim nepříjemná. Zjistěte, kdo jsou nejhorší rodiče podle znamení a jestli k nim náhodou nepatříte i vy.

  • Střelec
  • Lev
  • Blíženec

Střelec

Střelci nijak zvlášť nejeví zájem o děti – ani o ty vlastní, ani o děti ve svém okolí (například od příbuzných či od kamarádů). Malá stvoření zkrátka nepředstavují hlavní cíl jejich života a Střelci to o sobě moc dobře vědí.

Tito lidé v sobě necítí potřebu roztomilá miminka pusinkovat, mazlit se s nimi a dělat na ně obličeje. Ba naopak se ve společnosti dětí necítí příjemně. Jakmile slyší dětský křik nebo pláč, je jim to proti srsti.

Lev

Pokud jde o lidi narozené ve znamení Lva, jen málokoho překvapí, že tito jedinci myslí jen na sebe. Jsou hodně sebestřední a představa, že by se nemohli řídit jen podle sebe samých, je jim velmi nepříjemná.

Moc dobře si uvědomují, že kdyby do jejich života vstoupilo dítě, všechno by se změnilo. Najednou už by svět netočil kolem nich a to se Lvům nelíbí. Do rodičovství se nehrnou, chtějí si co nejdéle užívat. Když už děti, pak v pokročilejším věku.

Blíženec

Mezi nejhorší rodiče podle znamení patří také Blíženci. Tihle lidé chtějí svůj klid, který ale děti velmi snadno naruší. Vztek, pláč, scény? To není nic pro člověka, který se zrodil ve znamení Blíženců. I tito lidé chtějí čas trávit po svém, neradi se řídí potřebami druhých.

Jestli se Blížencům něco nelíbí, pak je to představa, že by měli mít za někoho zodpovědnost. Často také mnohem více myslí na kariéru, nežli na založení rodiny. Děti si pořídí až tehdy, kdy se v životě dostatečně vyřádí.