Horoskopy

Tvrdohlavá znamení: tohle je 6 největších paličáků

Tvrdohlavá znamení: tohle je 6 největších paličáků

Asi každý má ve své blízkosti člověka, který je opravdu paličatý až hrůza. Nic si nenechá vymluvit, skálopevně stojí za svými názory a nehnete s ním ani párem volů. Pravděpodobně patří mezi tvrdohlavé znamení.

Tvrdohlavé znamení – kdo k nim patří?

Jsou tací, do kterých můžete hučet horem spodem, ale na svém názoru nic nezmění. Příroda jim do vínku nadělila pořádnou paličatost, se kterou mnohdy lidem okolo sebe lezou na nervy. Poznejte nejvíce tvrdohlavé znamení.

  • Beran
  • Lev
  • Ryby
  • Blíženec
  • Rak
  • Váhy

Beran

Na špici pomyslného žebříčku největších paličáků jednoznačně stojí Berani. Jakmile si tito lidé něco usmyslí, nenechají si to vymluvit. Jsou schopni předstírat, že vás vůbec neslyší. Stane-li se, že v něčem nemají pravdu, za žádnou cenu to nepřiznají.

Lev

O těchto lidech je dobře známo, že je jejich ego předchází a mnohdy dokonce přerůstá. Není se tak čemu divit, že poslouchají jen svoje vlastní názory a do svých rozhodnutí si od nikoho nenechají mluvit.

Ryby

Mezi tvrdohlavé znamení zařadíme také Ryby. Tito lidé sice často jednají s dobrými úmysly, ale rozhodují se jen na základě svých vlastních pocitů. Jakmile se pro něco rozhodnou, jen těžko jejich názory a rozhodnutí zpochybníte.

Blíženec

Blíženci mají (minimálně) dvě osobnosti, které se mezi sebou často perou. Mnohdy tak svádí boj i sami se sebou – jedna část Blíženců by ustoupila, druhá část je zásadně proti. Asi vás tak nepřekvapí, že domluva je s těmito lidmi velmi náročná.

Rak

Lidé narození ve znamení Raka jsou velmi citliví. Nedokážou proto přiznat, pokud nemají pravdu. Jakmile by totiž dali najevo, že se spletli, znamenalo by to omluvu z jejich strany a tomu se Raci brání doslova zuby nehty. Fakta proto přehlíží nebo zpochybňují.

Váhy

Jako poslední mezi tvrdohlavé znamení zařadíme Váhy. Nejenže jsou to lidé nerozhodní, ale také velmi rádi manipulují s druhými. Zatímco v jednu chvíli přiznají, že se spletli, vzápětí jsou schopni se s vámi pohádat, že měli pravdu.