Horoskopy

Nejhorší páry podle horoskopu: 4 dvojice, kterým láska nevyjde

Nejhorší páry podle horoskopu: 4 dvojice, kterým láska nevyjde

Zatímco některé dvojice si dokonale sednou a vytvoří spojení na celý život, mezi jinými páry dojde ke konci dříve, nežli vztah vůbec stihne pořádně začít. Podívejte se společně s námi na čtyři nejhorší páry podle horoskopu, jejichž vztah je odsouzen k zániku od samého začátku.

4 nejhorší páry podle horoskopu: komu to nevyjde?

Láska nikomu z nás nedává žádné záruky ani jistoty. Nicméně hvězdy dokážou promluvit do mnoha odvětví v našich životech. Níže vám představíme čtyři nejhorší páry podle horoskopu.

  • Blíženec a Kozoroh
  • Panna a Lev
  • Rak a Váhy
  • Beran a Býk

Blíženec a Kozoroh

Pokud to dá dohromady člověk narozený ve znamení Blíženců s někým, kdo se narodil ve znamení Kozoroha, jejich vztah nikdy nebude harmonický. Proč? Vysvětlení je poměrně jednoduché. Zatímco Kozorozi jednají vždy velmi uváženě a prakticky nic neudělají, aniž by si to několikrát nepromysleli, Blíženci jsou oproti tomu impulzivní a do všeho se vrhají po hlavě. Této dvojici tak společný život klapat nemůže.

Panna a Lev

Milostné spojení Panny a Lva fungovat může, ovšem jen krátce. I tahle dvojice totiž dříve nebo později tvrdě narazí na rozdíly, které mezi nimi panují. Panny jsou velmi citlivé a ohleduplné vůči lidem okolo sebe. Pomáhají druhým a často myslí více na druhé nežli na sebe. Oproti tomu u Lvů je tolik typické, že jsou sebestřední, milují pozornost směrovanou svým směrem a o druhé se až tolik nezajímají.

Rak a Váhy

Mezi nejhorší páry podle horoskopu patří také Rak a Váhy. Lidé narození ve znamení Raka jsou obecně velmi citliví a příliš nevyhledávají pozornost druhých. Spíše se straní a milují své soukromí. Na druhou stranu Váhy se nebrání životním změnám, společnost naopak vyhledávají a rádi se obklopují druhými lidmi. To je důvod, proč to těmto dvěma nemusí fungovat – každý totiž od života čeká něco jiného.

Beran a Býk

Vztah těchto dvou nemůže fungovat. Co je důvodem? Fakt, že jak Beran, tak Býk, touží být vůdcem. Oba dva touží mít hlavní slovo a hlavní roli. Jejich vztah pak vypadá, jako když se sejdou dva kohouti na jednom smetišti. Ze začátku dokážou jeden druhému ustupovat, ale z dlouhodobého hlediska jejich vztah nemá žádnou perspektivu.