Horoskopy

Jak poznám, že je zamilovaný podle znamení?

Jak poznám, že je zamilovaný podle znamení?

Každý z nás prožívá zamilovanost trochu jinak. Zatímco na někom to poznáte na první pohled, jiný se city dlouho nedá najevo. Možná se s někým scházíte a přemýšlíte, jak poznám že zamilovaný podle znamení – i do těchto věcí totiž hvězdy promlouvají.

Jak poznám, že je zamilovaný podle znamení?

Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, nám předurčuje určité vlastnosti i způsoby chování. Může vám tedy pomoci rozpoznat, jestli k vám protějšek chová nějaké city. Každé znamení zvěrokruhu totiž zamilovanost projevuje trochu odlišným způsobem.

Beran

Jakmile se muž narozený ve znamení Berana zamiluje, nehledí nalevo ani napravo a do lásky se vrhá po hlavě. Poznáte to na něm hned, ve svých pocitech je totiž impulzivní a upřímný. S Berany jde všechno opravdu rychle.

Býk

Jak poznám, že je zamilovaný podle znamení Býka? Těžko. Býci totiž své city nedávají najevo hned, čekají až do chvíle, kdy mají jistotu, že jste ta pravá. Do té chvíle se příliš neprojevují. Zamilovanost na nich poznáte tehdy, kdy se vás začnou více dotýkat.

Blíženec

U Blíženců se nemusíte snažit zjistit, jestli jsou do vás zamilovaní, protože vám to s největší pravděpodobností řeknou sami. Jsou totiž opravdu výřeční. Zamilují se velmi rychle, ale pokud jim chybí dostatečná stimulace z vaší strany, stejně tak rychle se dokážou i odmilovat.

Rak

Pokud jde o lásku, Raci na to jdou velmi pomalu, protože se bojí, že jim druzí ublíží. Zamilovanost tak nedávají na oko hned, čekají až do chvíle, kdy jim druhá strana dá najevo své city. Občas mohou tito lidé vysílat smíšené signály, kterými vás zmatou.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva milují být středem pozornosti. Proto se dokážou velmi rychle zamilovat do člověka, který je bude obdivovat a budeme věnovat pozornost – i když to bohužel znamená, že se velmi často zamilují do nevhodného protějšku. Zamilovanost na nich poznáte tak, že budou chtít trávit čas ve vaší blízkosti.

Panna

Tito lidé jsou v lásce velmi opatrní a analytičtí. Mnohdy tak s nimi můžete nabýt dojmu, že jsou chladní a neprojevují dostatek emocí. Panny toho moc nenapovídají, ale hovoří za ně činy. Jakmile se do vás zamilují, z jejich chování to zaručeně poznáte.

Váhy

Váhy se velmi snadno zamilují, jsou to totiž romantické duše. Tvoji lásku vůči někomu dalšímu dávají najevo doteky, zamilovanými pohledy i romantickými zprávami. Nestane se, že byste si jejich city vůči vám nebyli jistí.

Štír

Jak poznám, že je zamilovaný podle znamení Štíra? To je otázka, kterou jste si možná položili i vy. Štíři mají doslova magickou osobnost, díky které k sobě přitahují druhé. V projevování svých citů ale bývají tajemní, protože se obávají nedostatku důvěry.

Střelec

Střelec jde do všeho po hlavě, miluje velkoryse a dává to dost jasně najevo. Na projevy lásky od těchto lidí nemusíte čekat dlouho. Jakmile se do někoho zamilují, chtějí, aby to věděl úplně každý. Bohužel se mnohdy zamilují i do více žen najednou, což jim nedává zrovna plusové body.

Kozoroh

Kozoroh od lásky očekává hodně, mívá vysoké standardy a v citech je trošku rezervovaný. Od těchto lidí nečekejte milostné dopisy ani vrkání na počkání. Na to Kozorohy příliš neužije. Když ale někoho milují, snaží se ze všech sil, aby byl dotyčný spokojený.

Vodnář

Ve Vodnářích čert aby se vyznal, pokud jde o vztahy a lásku. V těchto oblastech jsou obtížně čitelní. Dlouho si vás budou držet na přátelské rovině, je opravdu těžké si k sobě člověka narozeného ve znamení Vodnáře připoutat. Jakmile si ale jeho lásku získáte, můžete si být jistí, že vás bude milovat věrně.

Ryby

Ryby jsou v lásce obětavé a velkorysé. Zpočátku jim trvá, nežli odhalí své pocity a to jednoduše proto, že se stydí. Rozhodně na ně netlačte, protože tím je zaženete do kouta. Ryby potřebuji pocit jistoty a bezpečí, pak se vám otevřou a budou vás milovat naplno.