Krása a módaVlasy

Undercut účes: 3 hlavní rysy a jeho výhody a nevýhody

Undercut účes: 3 hlavní rysy a jeho výhody a nevýhody

Přemýšlíte o undercut účesu? Přinášíme vám dva nejběžnější účesy a zároveň výhody a nevýhody účesů.

Charakteristika undercut účesu

  • Jedná se o moderní a stylový účes, který zahrnuje ostříhané nebo vyholené vlasy na spodní části hlavy, zatímco vlasy na vrchu jsou ponechány delší.
  • Tento účes poskytuje kontrastní a výrazný vzhled a je oblíbený mezi muži i ženami.
  • Undercut se může nosit v různých variantách a to podle osobních preferencí a typu vlasů.

Klasický undercut

Klasický undercut lze nosit v různých délkách a stylovat různými způsoby, jako jsou foukané vlasy, stříhaný účes nebo vrstvené vlasy. Je vhodný pro muže i ženy a umožňuje individuální variace dle osobních preferencí. Pro stylizaci lze použít různé produkty, jako jsou gely nebo vosky, aby účes držel po celý den.

Vzorový undercut

Je kreativní a výrazný účes, který vám umožňuje vyjádřit svou individualitu a osobnost. Je oblíbený mezi lidmi, kteří si rádi hrají se vzhledem a chtějí něco unikátního. Co se týče vzorů, můžete požádat svého kadeřníka, aby vám na vyholenou část vytvořil různé vzory nebo designy. Jako například geometrické tvary, čáry, nápisy nebo cokoli, co vás zaujme.

Výhody Undercutu

Poskytuje výrazný a drsný vzhled, který přitahuje pozornost. Všestranný účes undercut se nosí v různých délkách a styluje se různými způsoby. Můžete si vybrat z mnoha variant, které vyhovují vašemu osobnímu vkusu a stylu. Kontrast mezi kratšími vlasy na spodní části hlavy a delšími vlasy na vrchu, vytváří zajímavý a výrazný efekt, který dodává jedinečnost účesu. Tento účes umožňuje vyjádřit vaši osobnost a kreativitu, ať už si zvolíte klasický, disconnected, nebo vzorový undercut.

Nevýhody účesu

Vyholená spodní část hlavy rychleji dorůstá a ničí celkový vzhled. To znamená, pravidelné návštěvy u kadeřníka, aby vám účes udržoval v požadovaném tvaru. Vlasy na vrchu undercut účesu mohou vyžadovat častější styling, pokud si přejete udržovat požadovaný vzhled. Pokud máte husté nebo nepoddajné vlasy, může být obtížné udržet vlasový střih požadovaným způsobem.