Horoskopy

Horoskop na dnešek – sobota 5.8.2023. Berani by se měli srovnat s minulostí, Blížence čeká romantické setkání

Horoskop na dnešek – sobota 5.8.2023. Berani by se měli srovnat s minulostí, Blížence čeká romantické setkání

Beran

Ať zadaný nebo nezadaný, Berani by se měli vypořádat s minulým vztahem. Je to totiž jediný způsob, jak jít dál. Pokud se chystáte vycestovat, ujasněte si své priority. Těm pak cestování přizpůsobte. I když chcete vidět výsledky své práce, je třeba obrnit se trpělivostí. Dnes budete pracovat na náročnějších projektech, které vyžadují čas. Jejich výsledky tak budou vidět až v budoucnu. Pokud máte pocit, že jste pozadu, oprašte své dovednosti. 

Býk

Nyní je čas napravit chyby, kterých jste se možná v lásce za poslední měsíc dopustili. Už dlouho se necítíte dobře. Pomoci vám může pobyt v lázních nebo wellness. V zaměstnání zažijete náročný den, bude to zkouška vašich dovedností. Nemáte se čeho obávat, protože jste na správném místě a nakonec můžete očekávat odměnu. Pamatujte, že více odpovědnosti by mělo znamenat zvýšení platu. Nenechte se zneužít.

Blíženci

Na svobodné Blížence čeká romantické setkání s osobou, kterou dříve přehlíželi. Zadaní by naopak měli projevit více snahy ve vztahu. Zaměřit by se měli na upřímnost a komunikaci ve vztahu. Pokud partner nezná vaše emoce, může vás opustit. Šťastná čísla v tomto období jsou 11, 23 a 29. Zkuste své štěstí s koňskými dostihy. Pokud máte dostatek finančních prostředků, bude dobré využít příležitosti a investovat do nemovitostí.

Rak

Pokud jste byli v dlouhodobém vztahu, který nedávno skončil, můžete nyní pocítit problémy s ním související. Může jít o problém s financemi, ale také o problémy s komunikací v novém vztahu. Dá se očekávat finanční štěstí. Vaše šťastná čísla budou dnes 5, 53, 42 a 12. Pokud pracujete v kanceláři, je pravděpodobné, že zažijete nudný den. Vaše nálada bude v průběhu dne převážně pozitivní.

Lev

V osobním životě dnes pociťujete štěstí. Váš milostný život je na vzestupu. Nezadaní mohou potkat opravdu zajímavou osobu a ti zadaní si užijí romantický den se svým partnerem. Snažte se z každého setkání vytěžit maximum. Můžete si naplánovat dovolenou s rodinou nebo přáteli. Díky výletu se budete pravděpodobně cítit energičtěji a plní života. Čekají vás šťastné zprávy. Existuje určitá možnost, že můžete neúmyslně někoho zranit po emocionální stránce.

Panna

V lásce jste velmi soutěživí. Pokud jste nezadaní, budete se dnes velmi snažit o to, abyste získali pozornost od osoby, ke které cítíte náklonnost. Upřednostňuje se cestování jako součást volnočasových aktivit. Máte štěstí v romantice a randění. Je čas myslet ve velkém a nezdržovat se; zahoďte pochybnosti o sobě a zaujměte svou pozici v centru pozornosti. Díky velkému objemu práce, který jste na sebe vzali, se nyní můžete cítit unavení.

Váhy

Můžete být zmateni tím, kam chcete, aby vztah směřoval. Na to musíte myslet, než uděláte nějaké velké rozhodnutí. Pokud jste si rezervovali dovolenou, ujistěte se, zda všechny platby odešly tak, jak měly. Pokud trpíte nedostatkem financí, můžete očekávat mírné zlepšení. Možná ale bude zapotřebí rozhlédnout se po nějaké brigádě či zapřemýšlet o změně zaměstnání. Jedna velká změna se skládá z menších změn.

Štír

Vás partner potřebuje vaši lásku. Je načase přestat skrývat své pocity a znovu partnerovi připomenout, jak moc o něj stojíte. Nezadaní se mohou těšit na žhavý flirt se Lvem. Bohužel spojení Štíra a Lva není příliš šťastné, takže nic vážného neočekávejte. Číslo 12 je vaše šťastné číslo. Pokud cestujete letadlem, ujistěte se, že jste si dvakrát zkontrolovali všechny věci, které jste si zabalili. Neodpovídejte na žádné e-maily ani hovory, které vypadají tajemně. Jedná se o podvod.

Střelec

Nezadaní se mohou těšit na romantiku. Je možné, že se z toho vyklube něco vážného. Zadaní si potřebují od svého partnera trochu odpočinout. Pokud máte pocit, že potřebujete trochu více volnosti, svému partnerovi to řekněte. Čas o samotě vám může ukázat, zda chcete ve vztahu pokračovat. Očekávejte dnes nějaké finanční štěstí navíc. Oblékejte se pro práci, kterou chcete, ne pro tu, kterou máte. Jde o to, jak se prezentujete na schůzkách a na akcích v kanceláři, jak komunikujete se zaměstnanci nad vámi i pod vámi a jak berete svou práci.

Kozoroh

Zadaní si užijí klidný den s milovanou osobou. Nezadaní si užijí flirtování s Beranem, zejména v nočních hodinách. Někdo z vašich blízkých s vámi bude mluvit o cestování. Jejich nabídka je vážná a budete se nad tím muset zamyslet. Čísla 6, 14, 27 a 33 budou dnes vašimi šťastnými čísly. Abyste se dostali v zaměstnání tam, kam chcete, budete muset tvrdě pracovat a zaměstnavatele na své úspěchy upozornit.

Vodnář

Pokud jste ve vztahu, je zapotřebí začít komunikovat. Řekněte partnerovi o svých pocitech a také mu sdělte vše, co se vám nelíbí. Díky tomu se můžete začít cítit ve vztahu respektovaný. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, budete uvažovat o tom, zda je vhodný čas založit rodinu. Nezadaní dnes potkají velice zajímavou a inteligentní osobu. Dnes neočekávejte velké finanční štěstí. Může ale přijít zajímavá nabídka práce.

Ryby

Pokud se chcete s někým seznámit, budete muset být aktivní. Pokud potkáte osobu, která vás zaujme, buďte k ní laskaví a přátelští. Vyrazte na místa, kde můžete potkat řadu nových lidí. Ve všech vztazích dnes budete mít štěstí. A to i v těch pracovních. Dál pokračujte v tvrdé práci, na kolegy se usmívejte a můžete se těšit na pozitivní odezvu. Podporu pro své nápady můžete čekat i na místech, se kterými jste nepočítali.