Horoskopy

Typ dovolené dle horoskopu

Typ dovolené dle horoskopu

Letní dny jsou stále před námi a období prázdnin sotva začalo. Každý z nás však preferuje jinou formu dovolené a může nás i ovlivnit období, ve kterém jsme se narodili. Milujete teplo, ale svého partnera nemůžete ani za nic dostat k moři na pláž? Toužíte po tom, prohýřit celé léto, ale vaše polovička by se raději toulala po horách? Možná to má své opodstatnění, protože každé znamení preferuje jiný typ dovolené. Pojďte se na to s námi podívat.

Beran

Pro toto znamení je typická akce. Berani moc často neposedí, nepatří zrovna mezi klidné typy a na lenošení u vody je příliš neužije. Vyhledávají dobrodružství a aktivity, proto rádi chodí po výletech, horách nebo si vyrazí na sportovní dovolenou.

Býk

Naopak býci si dokáží o dovolené opravdu odpočinout. Jsou pověstní tím, že vyhledávají špičkové hotely, ve kterých nesmí chybět skvělá gastronomie. Hlavní náplní jejich dovolené je odpočinek, ať už ve formě slunění se na pláži, polehávání na chatě či navštěvování wellness.

Blíženci

Jsou známý svou impulzivností a potřebou, neustále objevovat a získávat nové zážitky. Na jednom místě neposedí a nesnáší pevně dané plány. Cestovat z místa na místo je pro ně to pravé.

Rak

Poměrně konzervativní povahy, které si vystačí v rodinném kruhu, ať už je to kdekoli. Nejčastěji se obklopují lidmi, které mají rádi a vrací se na místa, jenž bezpečně znají. Nové věci je trochu děsí. Návštěva dávných přátel či vzdálené rodiny je to pravé.

Lev

Lvi obvykle nevyrazí na dovolenou sami. Potřebují být středem pozornosti a neustále být obdivováni. Nemusí však nutně vyrazit pouze do luxusního resortu, vystačí si s málem, ale nejdůležitější je společnost, ve které se nachází.

Panna

Je typickým plánovačem. Naplánuje každou hodinu svého volného času, aby nemarnili jedinou minutu a nasbírala co nejvíce zážitků. Poznávací dovolenou skvěle zvládnou pouze ve své režii.

Váhy

Váhy jsou typickým plážovým typem. Dejte jim knížku, lehátko a celou dovolenou o nich nevíte. Zároveň však dokáží nasávat atmosféru každého okamžiku a vychutnat si ji.

Štír

Nespokojí se s málem. Touží se vydat na místa, kde se psaly dějiny a nejradši by na dovolené objevili ztracený pirátský poklad. Vystačí si klidně sami a pokud mají jet na dovolenou s někým, volí velmi blízkou osobu.

Střelec

Střelci vyhledávají nová přátelství a rádi se obklopují svými přáteli, s kterými klidně pojedou i na dovolenou. Gardenparty či grilovačka u nich není nic neobvyklého a podobné akce pořádají často.

Kozoroh

Tito lidé mají rádi svůj klid a chtějí být co nejméně rušeni, proto si často vystačí sami. Spousta z nich má ráda turistiku či kempování, takže spaní pod širákem či stanování rozhodně nebude na jejich dovolené chybět.

Vodnář

Nechtějí být svazování pevnými plány a své rozhodnutí často na poslední chvíli mění. Mnohdy je láká exotika, ale také se často uchylují k uměleckým aktivitám, kdy vzkvétá jejich kreativita.

Ryby

Milují vody, takže vyráží k vodě se svými blízkými nebo naopak poznávají zákoutí temných míst. Obvykle je lákají hrady a zámky, které jsou neprobádané a dýchá z nich tajemná atmosféra.