Horoskopy

Zvířata dle horoskopu: Jaké zvíře se k vám hodí?

Zvířata dle horoskopu: Jaké zvíře se k vám hodí?

Při výběru domácího mazlíčka dbejte i na to, aby jeho energie korespondovala s tou vaší. Pomoci může horoskop.

Tak jako horoskop do jisté míry ovlivňuje to, kým vlastně ve svém jádru jste, má vliv i na to, jak vycházíte se svým okolím. Některá znamení se k sobě zkrátka hodí více než jiná a v některých případech spolu dva lidé jistých znamení zkrátka vůbec nemohou fungovat. Asi vás nepřekvapí, že podobné je to i se zvířaty.  Již od starověku se říká, že lidem narozeným v určitém časovém období byla přiřazena konkrétní zvířata a ta prý odrážejí vaše vnitřní vlastnosti a osobnost. Podívejte se, jakého mazlíčka si vybrat, aby si vaše energie ‘’sedly’’. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani mají tendenci se poměrně snadno nudit a potřebují společníka, který je stejně energický a aktivní jako oni, proto se k nim nejvíce hodí psi je dalmatin, labradorský retrívr, německý ovčák nebo border kolie. Pokud byste raději něco zajímavějšího, vrhněte se na sokolnictví. Nejlepší bude právě sokol nebo jestřáb.

Býk (20. dubna – 20. května)

Stejně jako většina koček se i Býci se rádi povalují a užívají si prostých radostí života.V ideálním případě by však byl vaším zvířecím protějškem medvěd.

Blíženci (21. května – 21. června) 

Blíženci jsou upovídaní, výřeční a zvídaví. Co může být pro toto znamení lepšího než zvíře, které mluví? Pták, například papoušek, by mohl být zábavným důvěrníkem, který s vámi bude sdílet myšlenky a slova a zároveň vás oba intelektuálně zaměstná.

Rak (22. června – 22. července) 

Raci jsou ochranitelští, intuitivní, sentimentální a soucitní. Váží si domácího života a pohodlí, takže není divu, že se k nim nejlépe hodí mazlivý králíček.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou dramatičtí, společenští, ohniví a sebevědomí a ačkoli se může zdát klišé říkat, že kočka je pro Lvy ideální, je tomu skutečně tak. Toto znamení, narozdíl od Býků, si dokáže kočky skutečně ochočit. 

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny touží po pořádku a jednoduchosti. Tomuto věrnému, analytickému a praktickému znamení bude nejvíce vyhovovat křeček, protože Panny rády tráví čas o samotě. Po křečcích se snadno uklízí, jsou nenároční na údržbu a nevyžadují mnoho pozornosti.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy jsou opravdoví romantici. Jejich nekonečnou sladkost a krásu nejlépe ztělesňuje pár hrdliček.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Jakýkoli plaz, štír nebo pavouk by mohl odpovídat intenzitě vašeho vnitřního Štíra. Ideální je had, protože hadi jsou stejně jako Štíři bystří, klidní, mírní, ale mohou být velmi nebezpeční.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Střelec je dobrodružná bytost, která miluje turistiku a pobyt venku. Stejně jako pro Berana se k tomuto znamení hodí temperamentní pes. Jack Russell teriér, sibiřský husky nebo australský ovčák by byli skvělými partnery na túry.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Toto pracovité zemské znamení si potrpí na stabilitu a rutinu, proto se k němu skvěle hodí jednoduché domácí zvíře, například morče.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář je svérázný, zábavný, originální a nápaditý člověk, takže jeho hravé osobnosti nejlépe odpovídá netradiční domácí zvíře, jako miniaturní prasátko.

Ryby (19. února – 20. března)

Tomuto vodnímu znamení, které symbolizuje ryba, by slušelo vlastní akvárium. Ryby jsou laskavé, empatické, moudré a umělecké. Podvodní oáza by mohla do jejich života přinést novou perspektivu a inspiraci.