Krása a módaVlasy

Hezké účesy pro rok 2024

Hezké účesy pro rok 2024

Inspirace na hezké účesy není nikdy dost. Ať už hledáte tipy na účesy na svatbu, pro běžné nošení nebo třeba na rande, pak jste tady správně.

6 tipů na hezké účesy pro různé příležitosti

Svatba, rande, pracovní pohovor nebo třeba den, kdy se vám vůbec nic nechce. Pro všechny takové příležitosti se vyplatí mít v rukávu nápady na hezké účesy. Inspirujte se našimi tipy.

Svatba

Svatba je den, kdy se chce každá nevěsta cítit krásně. Doslova jako princezna. Inspirujete se našimi nápady na hezké účesy na svatbu. Určitě vám učarují.

  • Účes s čelenkou
  • Nahoře natupírované

Účes s čelenkou

Zapojte do svého svatebního účesu čelenku a věřte, že na tom nic nemůžete pokazit. Jestli to bude čelenka květinová, perličková nebo kombinace obojího – to už necháme ve vaší režii. Každopádně vlasy ozdobené čelenkou vypadají moc pěkně.

Nahoře natupírované

Nikdo neočekává, že si vlasy natupírujete tak, že na ně budete chytat rádiový signál. Ale použít metodu tupírování k tomu, abyste vlasům dodaly trochu objemu, rozhodně není špatný nápad. Tento účes se hodí zejména pro ženy, které mají řidší vlasy a jakýkoli objem navíc jim přijde k dobru.

Rande

Jdete na rande a chcete vypadat dobře? I na vlasech záleží, chcete-li udělat dobrý dojem. Máme pro vás nápady na hezké účesy, díky kterým se svému protějšku zaručeně zalíbíte.

  • Vlnité vlasy
  • Účes s čelenkou

Vlnité vlasy

Rande si žádá něco romantického. A co je více romantické, nežli vlnité vlasy? Pokud vám to délka vaší hřívy dovolí, pak neváhejte a vlasy si navlňte.

Účes s čelenkou

Chcete na svou schůzku něco pěkného, ale zároveň uvolněného? Mezi hezké účesy na rande lze určitě zařadit i vlasy ozdobené mašlí nebo třeba čelenkou. Takový doplněk účes krásně oživí a dodá mu ten správný šmrnc.

Na doma

Jsou dny, kdy se vám nic nechce. Lenošíte, sledujete oblíbené pořady v televizi, nebo se třeba pustíte do úklidu a potřebujete takový účes, díky kterému se vám vlasy nebudou motat.

  • Culík
  • Copánek

Culík

Asi ten nejjednodušší účes vůbec je klasický culík. Hodí se pro chvíle, kdy se vám vlasy nesmí motat při práci a oceníte jej i tehdy, kdy si třeba vlasy nestíháte umýt a nechcete, aby vám mastné poletovaly okolo hlavy. Culík nikdy nezklame.

Copánek

I cop se hodí pro chvíle, kdy chcete vlasy rychle stáhnout, aby nepřekážely. Zaplést si cop se učíme už jako malé holčičky a tahle dovednost se s věkem nezapomíná. Na den strávený u televize s miskou křupavých chipsů je klasický culík perfektní volba.