Horoskopy

Horoskop na dnešek – čtvrtek 3.8.2023. Lev se potýká s nedostatkem energie, Ryby čeká zajímavá příležitost

Horoskop na dnešek – čtvrtek 3.8.2023. Lev se potýká s nedostatkem energie, Ryby čeká zajímavá příležitost

Beran

Není pro vás jednoduché zůstat v klidu. Kolem vás se dějí události, které ve vás probouzí vášně – a to i v negativním slova smyslu. Čeká vás ohňostroj emocí. Snažte se strávit co nejvíce času s tím, koho milujete. Je možné, že to nebude jednoduché, protože jste oba pracovně vytížení. Nezadaní mají dostatek odvahy k tomu, aby udělali první krok.

Býk

Snažíte se napravit své slabé stránky. Může to být namáhavé, vyčerpávají, ale i frustrující. Netlačte na pilu. Některé své osobnostní rysy nezměníte hned, některé nezměníte nikdy. Nebuďte na sebe příliš tvrdí. Máte dost odvahy jít svou vlastní cestou. Jít s proudem se vám ostatně ani nevyplatí. Zaměřte se na svou finanční stránku, i když peníze jsou to, co vás nyní zajímá nejméně. Pokud někdo zasahuje do vašeho soukromí, může se se zlou potázat.

Blíženci

Umíte se vcítit do ostatních, a to dokonce natolik, že vás jejich problémy mohou tížit až moc. Není na škodu pomoci bližnímu, dejte si ale pozor, aby to nebylo na váš úkor. Dnes máte schopnost rychle se učit novým věcem, takže se věnujte studiu. Umět nějaké fráze v cizím jazyku se může hodit! Pokud uvažujete o nové práci, podívejte se na to, jaké pracovní pozice jsou na trhu práce dostupné.

Rak

Je načase začít cvičit! Vaše svaly začínají ochabovat. Cvičení vám navíc může pomoci zvednout náladu a vypořádat se se stresem, kterému jste vystaveni. Pro zachování dobrého zdraví je dobré zaměřit se také na zdravou stravu. Je ideální čas na plánování – může jít jen o malý výlet, delší dovolenou nebo dokonce nové bydlení. Záleží na vás, jak moc radikální chcete být.

Lev

Dejte si pozor, protože vaše hladina energie je velmi omezená. Soustřeďte se pouze na důležité úkoly a ty ostatní odložte na jindy. Abyste si dobili baterky, bude třeba odpočívat a zabývat se relaxačními činnostmi. Náladu vám může zvednout posezení s přáteli nebo společnost vaší rodiny. Příliš práce dnes neodvedete, nenechte se tím ale stresovat. Zítra je také den!

Panna

Pociťujete stres, ze kterého vás může pomoci dostat někdo z vašich milovaných. Naštěstí jste obklopeni lidmi, kteří to s vámi myslí dobře. Můžete si od nich nechat poradit. Naslouchejte ostatním a nesnažte se nic měnit. Pokud se setkáte se změnou, je nutné ji přijmout a nebojovat s ní. Hrozí vám únava v důsledku nedostatečného pitného režimu. Zaměřte se proto na to, kolik toho pijete. Doporučuje se čistá a neperlivá voda.

Váhy

Máte chuť rozdat se! Je možné, že budete pomáhat svým blízkým emocionálně i finančně. Dejte si ale pozor, ne vždycky se to vyplatí. To, co vám vaši přátelé dnes řeknou, neberte příliš osobně. Je možné, že i oni jsou pod tlakem a ve skutečnosti to tak nemysleli. Hrozí vám úrazy nohou, proto si při sportu dejte pozor na neobratné nebo prudké pohyby. Nejlépe strávíte den v přírodě, kam můžete vzít i někoho z rodiny. Zažijete příjemné chvíle.

Štír

Pokud potřebujete pomoc, nebojte se o ni říct. Není ostuda, když něco nezvládáte. Je možné, že jste si toho jen nabrali příliš. Nezapomeňte na lidi, na kterých vám záleží. Mohou se cítit opomíjeni. Nezapomeňte, že vaše emoce se budou zrcadlit v ostatních. Budete-li vysílat úsměvy a dobrou náladu, vrátí se vám to. Stejně tak se vám ale může vracet i podrážděnost a agresivita. Je ideální čas vyřešit jakékoli problémy, které ve vztahu máte.

Střelec

Je skvělý čas na lásku. Nyní máte šanci pochopit, jak je váš vztah silný. Možná, že to bude chtít změnu. Budete přitahovat lidi, kteří jsou zaměření spíše na duševní stránku osobnosti. Do svého okolí vysílejte upřímnost, soucit a také štědrost. Je pravděpodobné, že stejné hodnoty získáte zpátky. Jste zaměření spíše na kreativní činnosti, zaměřte se proto na činnosti, ve kterých můžete vyjádřit své emoce.

Kozoroh

Přijímejte dobré i špatné, patří to k životu. To dobré potěší, ze špatného se můžete poučit nebo se o sobě dozvědět něco nového. Nepotřebujete pomoc od ostatních, příliš prudce je ale neodmítejte. Možná, že v budoucnu se vám pomocná ruka bude hodit. Vpřed postoupíte jedině tak, že budete jednat samostatně. Nenechte se ovlivnit názory ostatních. Případný neúspěch byste jim pak mohli mít za zlé.

Vodnář

Nabrali jste si toho opravdu hodně, a tak není divu, že nezvládáte. Nemusíte spasit všechny a ne všechno je třeba udělat hned. Vybírejte si, do čeho vložíte svou energii. Ostatně, někteří lidé nechtějí vaše rady. Naslouchat problémům druhých není konstruktivní, protože jste velmi citliví a může se stát, že se jejich problémy stanou vašimi. Snažte se dělat kompromisy mezi tím, co je nutné udělat a tím, co se dá odložit. A nezapomeňte na odpočinek!

Ryby

Mějte oči otevřené a vytrvejte v tvrdé práci! Cíl je na dohled. Mohou se vám otevřít nečekané možnosti, ale je třeba být ve správný čas na správném místě. Naslouchejte proto své intuici. Zažeňte nutkání pomstít se lidem, kteří vám v minulosti ublížili. Vytvořili byste tak malicherné spory, které by vám zbytečně odebíraly energii a soustředěnost. I když netoužíte po změně, dojde k ní. Proto se s ní smiřte co nejdříve. Třeba se vám z ní podaří vytěžit i něco pozitivního.