Horoskopy

Horoskop na dnešek – pátek 4.8.2023. Rak nabídne pomoc ostatním, Střelec bude mít úspěšný den

Horoskop na dnešek – pátek 4.8.2023. Rak nabídne pomoc ostatním, Střelec bude mít úspěšný den

Beran

Udělejte si čas na to, abyste pomohli těm, kteří to opravdu potřebují. Podívejte se v okruhu svých blízkých a nešetřete na výdajích. Pokud někdo potřebuje finanční pomoc, poskytněte ji. Vaše úsilí se vyplatí. Je vhodný čas na očistu těla, zaveďte půst. Vaše strava by se měla skládat ze zeleniny a ovoce v kombinaci s nízkokalorickými potravinami. Svobodní by měli vyrazit mezi lidi, protože jsou extrémně přitažliví pro opačné pohlaví. Zadaní by se měli věnovat svým partnerům.

Býk

V blízké budoucnosti se nedoporučuje cestovat na dlouhé vzdálenosti. Zaměřte se na krátké výlety. Vaše finanční transakce budou úspěšné, stačí mít oči otevřené a nepropásnout příležitost. Nespoléhejte se na osud a snažte se aktivně získávat informace. Nezadaní zatouží po milostných dobrodružstvím. Zadaní mohou očekávat vášnivé časy se svým partnerem.

Blíženci

Budete mít úspěch v podnikání. Na vaší cestě neleží žádné překážky, i když narazíte na různá překvapení. Ta však budou převážně pozitivního charakteru. Osud přeje těm, kteří si umí užívat života a nelpí na minulosti. Pokud už delší dobu plánujete udělat něco pro zdraví, začněte s regeneračními procedurami. Zadaní budou velmi podezřívaví a žárliví, dejte si proto pozor na to, jak se svým partnerem jednáte.

Rak

Je načase začít přemýšlet o své budoucnosti. Úspěch budete mít zejména v zaměstnání a v podnikání. Je ale třeba včas se přizpůsobit změnám, které nemůžete změnit. Nebojujte s nimi. Chcete-li udělat něco pro zdraví, zaměřte se na regenerační procedury. Pokud začnete pracovat na svých dlouhodobých plánech, můžete se dočkat velkého pokroku. Nepochybujte o svém vkusu. Pokud někdo potřebuje vaši pomoc, neodmítejte ji.

Lev

Na pořadu dne jsou módní experimenty, které se týkají nejenom vašeho šatníku, ale také účesu. Možná vytáhnete starý kousek oblečení, který jste odložili, protože se vám nezdálo, že jej někdy oblečete. Nebojte se drasticky změnit svůj vzhled. V blízké budoucnosti nejsou vyloučeny hádky a skandály. Snažte se zachovat co nejvíce klidu a jasnou mysl. Neříkejte nic, čeho byste v budoucnu litovali.

Panna

Najděte si příležitost podpořit ty, kteří to potřebují. Nebojte se s nimi sdílet své postoje a názory, poskytnout jim můžete i nějaké finanční prostředky. Vyplatí se vám to. Je možné, že se vám otevřou nové možnosti. Pomozte svému tělu zbavit se toxinů. Neužívejte žádné návykové látky a zaměřte se na stravu složenou z libových bílkovin, ovoce a zeleniny. V osobním životě mohou přijít problémy, hrozí hádky a nedorozumění.

Váhy

Pokud toužíte zlepšit svou současnou situaci, nedávejte se napospas osudu. Bude zapotřebí aktivně zasáhnout a jít svým snům kupředu. Dopřejte si nový začátek. Nejlépe to uděláte tak, že zapomenete na staré křivdy a nevyřešené události konečně dovedete do konce. Nevyplácí se nechat úkoly rozpracované. Právě dnes jste totiž natolik kreativní, že vám vše půjde jako po másle. Jen si dejte pozor, ať si toho nenaberete příliš.

Štír

Dnes můžete očekávat problémy v osobním životě. Tolik se soustředíte na dosažení profesních úspěchů, že vaše rodina a partner mohou mít pocit, že pro vás nejsou důležití. Přesvědčte je o opaku a naplánujte pro ně společný výlet. Naslouchejte jim a snažte se splnit vše, o co vás požádají. Budete pod vlivem emocí. Snažte se svou energii využít pozitivně, například tak, že uděláte pořádek v bytě. Můžete nakoupit nové doplňky, kterými osvěžíte interiér.

Střelec

Na co sáhnete, tam se setkáte s úspěchem. Můžete se proto pustit i do úkolů náročných, které jste předtím odkládali. Vaše komunikační dovednosti jsou na velmi dobré úrovni, proto pro sebe můžete vyjednat spoustu výhod. Snažte se z dnešního dne vytěžit maximum. Pokud se ocitnete v náročné situaci, zpomalte a naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Možná budete přemýšlet o změně zaměstnání. Dnes ale není den pro radikální řešení.

Kozoroh

Máte sklon k duchovním rozhovorům. Naslouchejte lidem ve svém okolí. Můžete objevit stránky, o kterých jste u nich neměli ani tušení. Snažte se být trpěliví a pozorní k problémům lidí. I když se vám nepodaří dosáhnout okamžitého účinku, vztahy se v blízké budoucnosti zlepší. Věřte své intuici. V zaměstnání mohou nastat určité změny. Nebojte se rozhodovat a buďte vytrvalí.

Vodnář

Dnes je čas na charitu. Vyberte si společnost, které darujete finanční obnos. Zahřeje vás to na duši. Dejte si ale pozor na podvody – ne všechny charitativní organizace jsou zaměřeny na skutečnou pomoc potřebným. Vybírejte raději ty osvědčené. Je skvělý čas pro očistu těla, můžete zvolit například půst. Hvězdy přejí milostným vztahům, které ale budou pomíjivé povahy. Nejsou vyloučeny změny v profesní oblasti. Chcete-li se naučit novou specializaci nebo najít další zdroj příjmů, jednejte.

Ryby

Hvězdy slibují dobrý start do nového projektu, proto je vhodné se do nějakého vrhnout. Nespoléhejte pouze na osud, budete muset ukázat své dovednosti. Důvěřujte své intuici – předejít problémům můžete tak, že budete ve správnou chvíli na správném místě. Pokud žijete rodinným životem, můžete očekávat drobné problémy a nedorozumění. Nezadaní by si měli dát pozor na nové lidi ve svém okolí. Pokud už dlouho přemýšlíte o změně bydliště, začněte aktivně jednat.