Horoskopy

Nevěrná znamení: TOP 3 nejčastější nevěrníci

Nevěrná znamení: TOP 3 nejčastější nevěrníci

Nevěra k životu patří – ne nadarmo se říká, že je stará jako lidstvo samo. Přiznejme si ale upřímně, že někteří z nás mají k tomu zahýbání větší sklony. Představíme vám nevěrná znamení zvěrokruhu, která mají k nevěře nejblíže.

TOP 3 nevěrná znamení zvěrokruhu

Nevěra může mít vícero podob. Každý z nás ji totiž vnímá trochu jinak. Pro někoho je nevěra pouze samotný akt. Pro jiného to ale může být i dopisování si nebo flirtování. Tohle jsou nejčastěji nevěrná znamení zvěrokruhu:

  • Štíři
  • Střelci
  • Blíženci

Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, nám podle hvězd předurčují určité vlastnosti a povahové rysy. Astrologové mají za to, že právě výše zmíněná trojice znamení patří k těm, která mají k nevěře ze všech dvanácti nejblíže.

Štír

Na pomyslné špičce nevěrného ledovce jsou Štíři. Jde o poměrně temperamentní znamení, které k životu potřebuje vášeň. V těchto lidech se často perou emoce, jsou také velmi rozverní. A to je předurčuje k tomu, že jsou z nás všech nejčastěji nevěrní.

Lidé narození ve znamení Štíra jsou velkými požitkáři. Chtějí si život užívat plnými doušky, i když to někdy znamená tzv. tančit na hraně. Nevěře podlehnou velmi snadno, stejně jako jsou schopni si pro ni sami vytvořit podmínky.

Střelec

Mezi nevěrná znamení patří i Střelci. Tito lidé mají neukojitelnou chuť po dobrodružství – a to i tom milostném. Snadno se nechají svést, sami od sebe nevěru ani tak nevyhledávají, ale jakmile jim dá někdo příležitost ke vzrušení a požitku, pak příliš dlouho neváhají.

Střelci jsou velmi charismatičtí a dokáží si každého snadno omotat okolo prstu. Jsou přelétaví, často dokonce mívají vícero vztahů naráz. Nutno ale dodat, že v tom umí chodit a nevěra na ně kolikrát nepraskne.

Blíženec

Nesmíme zapomenout na Blížence. V nich se perou minimálně dvě různé osobnosti. Jsou nestálí, zejména pak ve svých mladých letech. Postupem času se dokážou uklidnit, ale zamlada jsou doslova jako utržení ze řetězu.

Blíženci mají mnoho zájmů, jsou to mistři komunikace, proto se není čemu divit, že snadno kdekoho ukecají a přimějí jej ke špatnostem.