Horoskopy

Nejméně šťastná znamení roku 2023: Patříte mezi ně?

Nejméně šťastná znamení roku 2023: Patříte mezi ně?

Ne každému se může dařit, tak to na světě prostě chodí. Bohužel letošní rok bude nešťastný zejména pro následující čtveřici znamení, jíž v životě budou čekat komplikace. Avšak každá překážka se dá překonat, tudíž i pokud vaše znamení najdete mezi nejméně šťastnými znameními roku 2023, tak stále se ze všech svých problémů můžete dostat.

Váhy

Pro konzervativní Váhy bude v tomto roce opravdu těžké dosáhnout cílů, neboť se k nim štěstí otočí zády a spousta snah skončí nezdarem. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se navíc budou jen horko těžko vyrovnávat se zkouškami osudu, které si pro ně letošní rok připravil – to se může projevit i na jejich psychické pohodě. Avšak pokud se jim podaří se osudu vzpeřít, tak na pozitivní výsledky nebudou muset dlouho čekat. 

Blíženci 

Lehkomyslnost, s jakou lidé narození v tomto znamení přistupují k podnikání se jim letos vymstí. Navíc budete bojovat s roztěkaností – budete mít tendenci dělat více věcí najednou, ale žádnou z nich pořádně. Zkrátka v tomto případě platí známé rčení, že kdo chce víc, nemá nic. A to se týká i vztahů. 

Ryby

Dlouho budete u věcí zvažovat jejich pro a proti, než se pro něco rozhodnete. A to vás letos připraví o nové možnosti a šance, protože když se rozhodnete, tak již bude pozdě. V tomto roce budou zástupci Vah muset čelit také byrokratickým průtahům a právním problémům. Zástupci tohoto znamení by měli rozhodně kontrolovat všechny dokumenty, které se jim dostanou do rukou, zejména ty, které jsou psány malým písmem. 

Beran

Beran je mezi znameními zvěrokruhu známý tím, že si vůbec neví rady s výběrem toho správného partnera. A to zejména kvůli mému zkreslenému sebeobrazu. Letos pak bude navíc patřit k těm nejnešťastnějším v lásce, protože se k němu v této oblasti odkloní štěstí. 

Ostatní znamení

  • Rak – Rok 2023 bude plný finančních výzev a nejistot. Bude muset být opatrný při investicích a pečlivě plánovat své výdaje, abyste se nedostali do finančních potíží.
  • Lev – Budete se cítit ohroženi ve své pozici. Budete se tedy muset potýkat s konkurencí a tvrdě pracovat, abyste si svou roli udrželi
  • Střelec – Čeká vás radost a štěstí, přičemž se vám otevírají dveře k novým dobrodružstvím a úspěchům.
  • Panna – V roce 2023 se střetnete s menšími výzvami a nejistotami, ale díky své vnitřní síle a schopnosti adaptace se dokážete přizpůsobit novým situacím a najít způsoby, jak být šťastní.
  • Kozoroh – V tomto období se mohou objevit náročné situace a překážky, které budou vyžadovat trpělivost a vytrvalost.
  • Štír – Tímto rokem vás budou provázet náročné emocionální situace, které mohou zabránit v osobním rozvoji a nalezení harmonie.
  • Býk – Očekávat můžete mnoho příležitostí a nových zážitků, které vás povzbudí v rozvoji a objevování skrytého potenciálu.
  • Vodnář – V průběhu roku 2023 se budete setkávat s nejistotou a pocitem, že nemáte vše pod kontrolou.