Horoskopy

Sex podle znamení: co se komu líbí za dveřmi ložnice?

Sex podle znamení: co se komu líbí za dveřmi ložnice?

Může znamení, ve kterém jsme se narodili, ovlivnit naše přání a touhy odehrávající se za dveřmi ložnice? Jaký je sex podle znamení? Pojďte společně s námi zjistit, co se líbí jednotlivým znamením zvěrokruhu.

Sex podle znamení zvěrokruhu

Co vzrušuje Berany? A čím dostanete do kolen člověka narozeného ve znamení Raka? Odhalte v následujících řádcích, jaký je sex podle znamení a zjistěte, jestli i na vás to sedí!

Beran

Berani milují sex a vyžadují jej poměrně často. V posteli potřebují partnera, který s nimi dokáže držet tempo, i když jsou občas neúnavní.

Býk

Lidé narození ve znamení Býka jsou pohodlní. Na experimenty je příliš neužije, nevyžadují romantiku a chtějí k sobě partnera, který ví, co má v posteli dělat.

Blíženci

Sex podle znamení Blíženců je takový, že nikdy nevíte, na kterou z jejich osobností narazíte. Umí být vášniví i romantičtí. Líbí se jim něžný sex i drsnější zacházení.

Rak

Raci v posteli rádi rozmazlují druhé. Nemyslí na sebe, prvořadé je pro ně uspokojení jejich polovičky. Nepotrpí si na zkoušení nových věcí, ale čas od času se jim nebrání.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva rádi určují tempo. Chtějí to být oni, kdo bude rozhodovat. V posteli vyžadují čistotu, jak u sebe, tak u partnera.

Panna

Jak probíhá sex podle znamení Panny? Je to jedno velké dobrodružství. Panny vědí, co chtějí, rády zkouší nové věci, poznávají nové rozkoše a v posteli se s nimi rozhodně nenudíte.

Váhy

Váhy jsou v posteli tak trochu sobecké. Chtějí si užít a chtějí mít z milování požitek, i když to někdy znamená, že vědomě upozadí potřeby a přání svého partnera.

Štír

Tito lidé nemají v posteli rádi překvapení. Nejvíce jim vyhovuje stereotyp, sex je pro ně místy spíše povinnost, nežli způsob, jak ukojit své potřeby.

Střelec

Sex podle znamení Střelce je divoký, nárazový, rozhodně neplánovaný. Nesnáší stereotyp, která je ubíjí. Za dveřmi ložnice se dokážou pořádně odvázat.

Kozoroh

Lidé narození ve znamení Kozoroha mají podstatně nižší potřebu sexu, nežli jiná znamení. Kdyby bylo po jejich, čas od času by si tuhle povinnost odškrtli ze seznamu.

Vodnář

Vodnáři rádi střídají partnery, mají problém zůstat věrní. Málokoho překvapí, že jim v sexu nevadí být ve třech, jsou promiskuitní a hodně odvážní.

Ryby

Ryby chtějí romantiku. Za dveřmi ložnice vyžadují něžnosti, bez předehry pro ně není milování. Na rychlovky je neužije.