Horoskopy

Nejbezohlednější znamení zvěrokruhu: 4 jedinci, kteří jdou přes mrtvoly

Nejbezohlednější znamení zvěrokruhu: 4 jedinci, kteří jdou přes mrtvoly

Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, nám předurčuje určité vlastnosti. Naše povahové rysy mimo jiné promlouvají například i do našeho chování vůči druhým. Našli jsme pro vás nejbezohlednější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně i vy?

4 nejbezohlednější znamení zvěrokruhu

Jsou mezi námi lidé, kteří jsou schopni tzv. kráčet přes mrtvoly. Myslí ve většině případů jen na sebe a na druhé neberou ohledy. Tohle je čtveřice těch nejhorších z nich.

  • Vodnář
  • Váhy
  • Beran
  • Štír

Vodnář

Vodnáři se od ostatních lidí liší svými ambicemi. Nenechte se zmást – někdy sice působí jako flegmatici, kteří nic neřeší, ale ve skutečnosti jsou ambiciózní a neskutečně soutěživí. V životě touží po svobodě, a jakmile jim ji někdo chce vzít, stanou se z nich sobci, kteří si jdou za svým a nehledí přitom nalevo nebo napravo.

Váhy

Myslíte si, že jsou Váhy nerozhodné? Tak to rozhodně není pravda. Lidé narození v tomto znamení se totiž nebojí přiznat, co chtějí a že jsou jejich přání mnohdy až za hranou. Jsou to také lidé, kteří si jdou za svým, i když to často znamená, že se kvůli tomu druhým znelíbí. Když si jdou za svými cíli, mnohdy někomu kolem sebe ublíží. A nijak se tím netrápí.

Beran

Mezi nejbezohlednější znamení zvěrokruhu zařadíme taky Berany. Jakmile si totiž Beran vezme něco do hlavy, nic ho nezastaví. Jsou to houževnatí a odvážní lidé, kteří si jdou za svými cíli bez ohledu na ostatní. Zjeví-li se před nimi něco, po čem zatouží, rázem tzv. nevidí ani neslyší. Myslí jen na sebe, dokud nedosáhnou svého.

Štír

Štíři mají tu schopnost, že jakmile si před sebe vztyčí nějaký cíl, dosáhnou jej za každou cenu. Ať to stojí, co to stojí. Nalajnují si svoji cestu, na které se nenechají ničím a nikým zastavit. Je lepší se mu do cesty nestavět, dokáže dát dost nelibě najevo, že si nenechá bránit ve svých plánech.