Horoskopy

Nejfalešnější znamení zvěrokruhu: 4, která vás klidně zradí

Nejfalešnější znamení zvěrokruhu: 4, která vás klidně zradí

Už se vám někdy stalo, že se na vás dotyčný tvářil jako to největší zlatíčko pod sluncem, ale jakmile jste se k němu otočili zády, rázem vás začal pomlouvat? Někteří k tomu zkrátka mají sklony. Jaká jsou nejfalešnější znamení zvěrokruhu?

4 nejfalešnější znamení zvěrokruhu

Pro někoho snad jako by bylo naprostou samozřejmostí, že o lidech mluví ve špatném slova smyslu, vyhledávají špínu a s chutí pomlouvají. Seznamte se – tohle jsou 4 nejfalešnější znamení zvěrokruhu.

  • Blíženci
  • Střelec
  • Štír
  • Ryby

Blíženci

Pokud bychom měli ukázat prstem na znamení, o kterém se bohužel říká, že je to nejfalešnější, pak by to byli právě Blíženci. Na první pohled vyzařují přátelskou auru, ale za zády jsou to podrazácké bytosti, které se vyžívají v tom, když mohou šířit drby a pomluvy.

Střelec

Střelci mají jediný cíl: za každou cenu se vyhnout hádkám. Proto vám nikdy neřeknou svůj názor, nedají vám najevo, když se jim něco nelíbí, druhým lidem se neotevřou. A právě tohle jejich chování z nich dělá falešné lidi, kteří často věci říkají jen proto, aby si u druhých tzv. udělali očko.

Štír

Mezi nejfalešnější znamení zvěrokruhu patří také Štíři. Těm se opravdu nedá věřit. Jako jediní ze všech znamení zvěrokruhu kolem sebe šíří tajemnou auru, jsou to doslova mistři v předstírání. Donutí vás uvěřit, že jim na vás opravdu záleží, ale tím vás akorát natlačí tam, kam potřebují.

Ryby

I když se na první pohled tváři nevinně, lidé narození v tomto znamení jsou pasivně agresivní. Dokáží s druhými velmi dobře manipulovat, ke svému okolí umí být arogantní a povýšení. Nedokážou lidem okolo sebe říci svůj názor, nedokáží kritizovat z očí do očí. Raději o druhých mluví za jejich zády.