Horoskopy

Která znamení se nesnesou: pozor na problémy!

Která znamení se nesnesou: pozor na problémy!

Zatímco s někým si sednete tzv. na první dobrou, s jinými si nemáte absolutně co říci. Která znamení zvěrokruhu se nesnesou? Kdo komu nemůže přijít na jméno?

Zjistěte, která znamení se nesnesou

S některými lidmi si můžete říci cokoli a zdá se, že studnice společných témat nikdy nevyschne. S jinými naopak jen horko těžko hledáte téma k rozhovoru. Podívejte se, která znamení si společně zrovna nenotují.

Beran

Lidé narození ve znamení Berana si v životě nemají mnoho co povědět s Rybami nebo Raky. Tohle spojení zkrátka příliš nefunguje.

Býk

Jste narození ve znamení Býka? Pak si asi nepadnete do noty se Lvi, kteří jsou ve vašich očích až příliš dominantní. A to vám nesedí.

Blíženci

Která znamení se nesnesou? Vhodnými kandidáty jsou Blíženci a Štíři. Štíři mají tendenci Blížence svazovat a jim se to ani trochu nelíbí.

Rak

Lidé, kteří se narodili ve znamení Raka, se musí hodně přemáhat, aby našli společnou řeč s těmi, kteří se narodili ve znamení Vodnáře. Tahle dvojka nejde dohromady.

Lev

Dominantní a místy lehce arogantní Lvi si nepadnou do noty s Kozorohy. Nesdílí totiž jejich přesvědčení, že žijí jen pro rodinu.

Panna

Panna a Střelec nikdy nevytvoří harmonickou dvojici – ať už by měli být milenci, nebo jen přátelé. Tato dvě znamení se nesnesou.

Váhy

I když jsou Váhy schopné vyjít takřka se všemi znameními, jedno jim přeci jen nedá spát. A tím znamením jsou Panny, se kterými si nerozumí.

Štír

Jestli nějaké znamení dokáže člověka ve znamení Štíra doslova vytočit do běla, pak je to jedinec, který se narodil ve znamení Vah. Mezi nimi to neskutečně vře.

Střelec

Která znamení se nesnesou se Střelci? Máme jednoho favorita a tím jsou Kozorozi. Právě oni v ořích Střelců nemají sebemenší smysl pro spontánnost, kterou Střelci v životě vyznávají.

Kozoroh

Noční můra pro Kozoroha? Jednoznačně Blíženec. A to z jednoho prostého důvodu – tohle znamení zvěrokruhu jednoduše nezavře pusu. Pořád mele a Kozoroha to vytáčí.

Vodnář

Vodnáři si nedokážou najít cestu k Štírům. Jsou z nich natolik zmatení, že s nimi neumí najít společnou notu a tak se jim raději vyhýbají.

Ryby

Pro člověka narozeného ve znamení Ryb jsou tou největší výzvou Blíženci a Váhy. S těmito znameními si v životě nerozumí – na přátelské i partnerské rovině.