Horoskopy

Týdenní horoskop 24. – 30. července. Rak přitahuje hádky, Vodnář bude bojovat za své vztahy

Týdenní horoskop 24. – 30. července. Rak přitahuje hádky, Vodnář bude bojovat za své vztahy

Beran

Být pod tlakem je nepříjemné, pro vás to ale bude prospěšné v tom smyslu, že ze sebe vydáte maximum. Také si ujasníte, co je pro vás důležité. Zapomeňte na minulost, a to, jakých úspěchů jste kdysi dosáhli. Soustřeďte se na to, co je teď a na to, čeho ještě dosáhnout můžete. Pokud nenajdete rovnováhu mezi prací a odpočinkem, můžete zaznamenat napětí doma. Váš partner má pocit, že si ho příliš nevážíte. Věnujte pozornost tomu, co ve vašem životě nefunguje.

Býk

Máte pocit, že se věci kolem vás mění. Na první pohled to není znát, protože jste na počátku změn. Je ale dobré zůstat ve střehu, abyste se změnám stihli včas přizpůsobit. Jedině tak můžete objevit příležitost, která se vám naskytne. Jste ochotni upřednostnit svůj klid před pohodlím. K tomu bude zapotřebí udělat něco nepříjemného. Jednejte tak, jak sami uznáte za vhodné a nenechte se ovlivnit názory ostatních.

Blíženci

Pokud situace není přesně podle vašich představ, nesnažte se měnit všechno okolo. Ten, kdo se musí přizpůsobit a být flexibilní, jste právě vy. S některými věcmi prostě nejde hnout a nemůžete očekávat, že se vám každý bude přizpůsobovat. Tento týden je důležité přijmout změnu, která vás čeká. Bojovat s ní vás připraví o energii a stejně to ničemu nepomůže. Včasné přizpůsobení se ale může nakonec přinést užitek. Přijetí není souhlas, ale prostě vědomí, které vám umožní zapojit se do věcí v takovém stavu, v jakém jsou.

Rak

Kolem vás jsou všude hádky a rozpory. Možná to bude tím, že nejste ochotni ustoupit ani o krok a automaticky se stavíte do opozice. I když nakonec zjistíte, že názory ostatních byly oprávněné, nepřiznáte to. To může způsobit, že se tento týden budete cítit osaměle. Ostatní se vám totiž pro vaši hašteřivost budou raději vyhýbat. A to bohužel i ti nejbližší. Snažte se proto více držet jazyk za zuby a dívat se na záležitosti z jiné perspektivy.

Lev

Je načase popřemýšlet nad svými hodnotami. Vyskytne se vám totiž velice zajímavá příležitost, která ale bude na štíru s tím, co uznáváte. Rozpor v tom, abyste si společensky polepšili, ale přitom snížili hranici svých hodnot, způsobí neklid. Ten budou pociťovat také lidé ve vašem okolí. Můžete se svěřit osobě, které důvěřujete. Uleví se vám, i když se od dané osoby možná rady nedočkáte. Koneckonců – tento problém můžete vyřešit pouze vy.

Panna

Můžete se cítit pod tlakem. Navíc nevíte, co máte očekávat od lidí ve svém okolí, protože ti najednou jednají tak, jak nikdy jindy nejednali. Z tohoto zmatku můžete pociťovat dokonce zklamání nad blízkou osobou, která se vám ukáže v novém světle. Je důležité, abyste se příliš nefixovali na to, co se děje nebo neděje. Nepřemýšlejte ani o svých omezeních. To, co byste měli udělat, je přijmout situaci takovou, jaká je. Jedině tak se jí můžete vhodným způsobem přizpůsobit.

Váhy

Ne každá bolest je negativní. Tím, že se jednou spálíme, budeme vědět, že oheň pálí a napříště si dáme pozor. Je důležité umět se poučit ze svých chyb. K tomu bude ale zapotřebí přiznat také svou část viny. Můžete cítit rozpor mezi tím, co chcete a tím, co potřebujete. Možná, že za to budete muset bojovat. Pokud je váš zájem upřímný, pak stačí trocha vytrvalosti a odměna bude stát za to. Nebuďte ale příliš urputní.

Štír

Je možné, že jste si toho nabrali opravdu hodně. Případná zpoždění ve vás vzbuzují frustraci. Je načase zpomalit a některé z úkolů, které jste si zadali, vypustit. Jedině tak se vyhnete stresu, pod jehož stínem tento týden stojíte. Můžete se potýkat také s mírou vyhoření. Je třeba věnovat se rodině, přátelům a dalším věcem, které vás baví. To vám může pomoci zachovat vnitřní rovnováhu. Díky tomu se budete moci uklidnit.

Střelec

Tento týden se děje tolik událostí, že je všechny nestíháte sledovat. Je důležité vypustit ty méně důležité, abyste nepromeškali něco, co by pro vás mohlo být prospěšné. V zaměstnání se můžete cítit v defenzivě, díky čemuž se vám nedobře pracuje. Možná bude lepší vzít si volno a vyrazit na výlet do přírody. Tak se vám podaří zahnat vnitřní neklid. Potřebujete něco udělat, jinak strnete strachem nebo obranou. Informace, které se k vám dostaly, jsou sice nadmíru zajímavé, nemusí být ale vůbec pravdivé. Než s nimi nějak naložíte, ověřte si je!

Kozoroh

V tomto týdnu budete muset bojovat o moc, a to nejenom v zaměstnání, ale také v domácnosti. Bohužel se tyto boje týkají i lidí, kteří jsou vašimi přáteli nebo vám jsou blízcí. Je důležité vydobýt si respekt, na druhou stranu se ale nevyplatí jít přes mrtvoly. Přílišná urputnost může odradit lidi ve vašem okolí a jejich důvěru si budete jen těžko znovu získávat. Bude to velký test vašeho ega. Naučte se naslouchat jiným a buďte k nim laskavější.

Vodnář

Je důležité věnovat pozornost vaším soukromým vztahům. Může se jednat o vztah přátelský, ale také rodinný nebo partnerský. Na všech frontách vztahů hrozí drobné potíže, které vznikají z toho, že ostatní mají pocit, že je zanedbáváte. Hodnoty týkající se intimních vztahů se projevují v rozhodnutí, která učiníte. Dejte si pozor, abyste se k ostatním chovali laskavě, ale upřímně. Jedině tak můžete napravit to, co jste dříve poškodili.

Ryby

Budete mít pocit, že vám někdo zastřihnul křídla, a to bude velmi frustrující. Abyste se mohli do některé činnosti zapojit, budete muset vynaložit notnou dávku trpělivosti. Výsledek ale bude stát za to. Pamatujte, že věci nemusí být dokonalé. Snažte se přizpůsobit ostatním a příliš nevyčnívejte z řady. Dnes není čas vyniknout. Můžete se zaměřit na své potřeby a plány do budoucna. Zjistíte, co je pro vás nejdůležitější.