Horoskopy

Sebevědomí podle znamení: těmto jedincům rozhodně nechybí

Sebevědomí podle znamení: těmto jedincům rozhodně nechybí

Nemáte v lásce moc sebevědomé lidi nebo naopak právě vyhledáváte sebevědomí? Sepsali jsme pro vás 3 velmi hrdá znamení zvěrokruhu:

  • Beran
  • Lev
  • Střelec

Beran

Mají tendenci být odvážní, impulsivní a schopní přijmout výzvy. Dále jsou stateční a nebojí se čelit obtížným situacím. Často vystupují sebevědomě a charismaticky. Věří ve své schopnosti a mají tendenci prosazovat své názory.

Býk, blíženec a rak

Býci často pod velkou silou a odhodláním skrývají nejistotu a roztřesenost, občas až strach z lidí. U Blíženců je to se sebevědomím jako na houpačce a dost záleží na tom, jak se zrovna vyspí. Něžní a starostliví Raci mají snad z celého zvěrokruhu se sebevědomím největší problémy.

Lev

Považuje se za silně sebevědomé a charismatické znamení. Vynikají ve společnosti a milují být ve středu pozornosti. Usilují o uznání a obdiv od ostatních. Lev má často silně vyvinutou kreativitu a rád se angažuje v uměleckých a expresivních aktivitách.

Panna, váhy a štír

Nikdo neumí tolik opovrhovat sám sebou jako právě Panny. Jakkoli umí tahat za nitky v zákulisí a všechno zorganizovat, před lidmi se do popředí nijak nehrnou. Váhy se od přírody vyhýbají konfliktům, neumí si s nimi poradit a špatně je snáší. Štíři bývají pevní jako skála, ale pak se zhroutí po jednom střetu.

Střelec

Jsou otevření novým zkušenostem, dobrodružství a průzkumu. Střelec může mít přirozený vůdčí instinkt a být respektován ostatními za svou moudrost a schopnost nabízet radu. Nebojí se čelit neznámému.

Kozoroh, vodnář a ryby

Kozorozi si jsou sami sebou jistí a umí velet. Jak ale přijde na city začnou se bát. K vodnářům nic nepronikne natolik, aby se o nějaké sebevědomí vůbec starali. Ryby patří mezi nejistá znamení, která se spíš krčí někde v koutku a plavou s proudem.

Shrnutí

Sice jsou berani, lvi a střelci velmi sebevědomí, stále platí, že osobnost a chování jsou ovlivněny mnoha faktory, včetně osobních zkušeností, výchovy, prostředí a dalších vnějších vlivů.