Horoskopy

Horoskop na dnešek – pátek 21.7.2023. Býci se mohou distancovat od partnera, Lvi zase mají den plný lásky

Horoskop na dnešek – pátek 21.7.2023. Býci se mohou distancovat od partnera, Lvi zase mají den plný lásky

Beran

Je třeba provést nějaké úpravy svého rozvrhu, abyste mohli strávit kvalitnější čas se svým partnerem. Ten to zcela jistě ocení, což vám dá najevo. Nezadaní se mohou těšit na určitá příjemná překvapení, nicméně stále budou mít pochybnosti o blízké budoucnosti. Je načase opustit minulost. Pocítíte-li uprostřed dne únavu, jednoduše si dejte pauzu a nadýchejte se čerstvého vzduchu. V zaměstnání budete čelit výzvám. Abyste je překonali, bude zapotřebí distancovat se od problému.

Býk

Zdá se, že jste pro svou drahou polovičku nedostupní. Obzvláště dnes se od ní budete dobrovolně distancovat. Váš vztah trpí vaší nedostatečnou angažovaností a to mezi vámi dvěma vytvoří propast. Dávejte pozor, ať se vám to nestane osudné. Nezadaní mohou vyrazit na přátelské setkání, ze kterého se nakonec vyklube romantická schůzka. Avšak usadit se s touto osobou nepřipadá v úvahu. Na pracovišti můžete odhalit nekalé úmysly některých svých kolegů.

Blíženci

Snažte se dobře směrovat svou energii, protože jí nemáte na rozdávání. Jste nervózní a rozrušení. Reagujete příliš impulzivně, což se nemusí líbit vašemu zaměstnavateli. Pokud můžete, raději si dnes vezměte volno. Jakákoli rozhodnutí čiňte po promyšlení různých variant. Zadaní Blíženci mají chuť navštěvovat společnost a podnikat zajímavé věci. Avšak jejich partner touží spíše po klidu. Nezadaní jsou taktéž neklidní, nicméně rychle se nadchnou. A to i pro novou osobu, která se nakonec může ukázat jako zklamání.

Rak

Vaše emoce jsou jako na houpačce – velice snadno přejdete z optimismu do melancholie. Je to velmi těžké zejména pro vašeho partnera. Převezměte kontrolu nad svým životem. Pokud jste nezadaní, těšte se na nepředvídatelné věci. Pokud dojde k odložení vašeho rande, nedělejte si z toho těžkou hlavu. Dnes nemáte na romantiku ani pomyšlení! Přijměte dobrou náladu a šiřte ji dál. Snažte se na svět usmívat, protože mračení se vám vrátí jako bumerang.

Lev

Pokud jste ve vztahu, tak jste se svým partnerem spokojení. Máte pozitivní emoce a i díky tou je váš osobní život harmonický a vyvážený. Vy a vaše druhá polovička jste nerozluční. Nezadaní Lvi se mohou těšit na den plný vášně a vzrušení. Kromě toho jste také plní energie, těšíte se dobrému zdraví i fyzičce. Nic vás nezastaví ani od těch nejnáročnějších nápadů. Cítíte se dynamičtěji a máte chuť vyzkoušet si něco adrenalinového.

Panna

Cítíte, že se vám partner vzdaluje. Může to být tím, že jste se poslední dobou příliš nesnažili, aby mu bylo dobře ve vaší společnosti. Je načase začít s tím něco dělat. Prvním krokem může být upřímná konverzace. Nezadaní se budou muset velmi snažit, aby zaujali osobu, která je zajímá. Díky tomu si jí ale budete více vážit. Zaměřte se na zdravou stravu. Ideální je jíst ovoce a zeleninu v syrovém stavu, protože vám poskytnou největší množství vitamínů a živin.

Váhy

V zaměstnání můžete očekávat změnu, která vám přinese únavu. Je možné, že budete přemýšlet o změně zaměstnání. Jednejte ale opatrně. Navzdory problémům bude u vás převládat optimistická nálada. Nezadaní mohou vyrazit na zajímavé rande, které nemusí dopadnout dobře. Nejste si totiž jistí, že se pro vás druhá polovička hodí a můžete mít dokonce pocit, že její blízkost je nebezpečná. To, jestli si ji pustíte k tělu, záleží na vás.

Štír

Snažíte se najít rovnováhu mezi prací a vztahy. Je to pro vás natolik vyčerpávající, že to způsobuje vaši špatnou náladu. Na tu ale můžete doplatit jak v zaměstnání, tak doma. Proto je třeba začít lépe ovládat své emoce. Uvolněte se, ale zapomeňte na lásku, ta není na pořadu dne. Zaměřte se spíše na relaxační činnosti, které vám mohou pomoci vyrovnat emoce. V zaměstnání se vám bude dařit, protože jste kreativní a plní fantazie, kterou umíte využít ve svůj prospěch.

Střelec

Pomalu ale jistě nachází klid a stabilitu ve vztahu. Odehrála se mezi vámi hádka, která ještě úplně neskončila. Pokud ale zachováte klid, můžete vše zvládnout dobře a uzavřít. Vše, co jste slíbili, je třeba splnit. Nezadaní budou mít dnes spoustu příležitostí k flirtu. Nebudete se bát uplatnit svůj šarm, abyste získali pozornost. V zaměstnání buďte opatrní. Pokud pracujete na důležitém projektu, nachystejte si dobré argumenty pro své činy. Musíte být přesvědčiví.

Kozoroh

Dnes se nebudete cítit příliš dobře. Není ale nic, co byste s tím mohli dělat. V zaměstnání se soustřeďte na splnění všech svých povinností. Rychlost by neměla převažovat nad kvalitou. Sotva si odpočinete, můžete narazit na další a další povinnosti, které je třeba splnit. To může vytvořit chaotickou situaci. Velice dobře vám bude ve společnosti příbuzných a přátel. V partnerství hrozí hádky, neshody a nepochopení.

Vodnář

Zadaní Vodnáři mohou ve vztahu pociťovat napětí, které je trochu znervózňuje. Toužili už po klidu a nyní je zase čeho se obávat. Proto jsou v nevyrovnané náladě a partner neví, jak má pomoci. Nezadaní Vodnáři budou zklamání z romantické schůzky. Abyste se ušetřili dalších zklamání, bude dobré skoncovat se schůzkami na slepo. Alespoň na čas. Baterky si můžete dobít prostřednictvím jógy. Není snadné udržet koncentraci, v práci si proto raději vezměte volno.

Ryby

Je velmi těžké vyhnout se hádkám. Dejte si pozor na to, co říkáte. Pokud jste nezadaní, můžete dostat pozvání na romantickou večeři. Bojíte se na ni jít, protože jste velmi rozrušení. Není snadné najít s druhou osobou společné téma. Přesto vás vnitřní hlas nabádá, abyste na schůzku šli. Kdoví, třeba se z dané osoby vyvine někdo opravdu zajímavý. Jste neklidní a nejistí. Naštěstí jste zvyklí vyznat se v chaosu.