Horoskopy

Horoskop na dnešek – čtvrtek 20.7.2023. Blíženci by se měli začít věnovat rodině, Vodnář může být nepochopen

Horoskop na dnešek – čtvrtek 20.7.2023. Blíženci by se měli začít věnovat rodině, Vodnář může být nepochopen

Beran

Ráno je ideální čas pro odpuštění a zamyšlení. Můžete počítat s jistými komplikacemi, které vás budou provázet po celý den. Neztrácejte ale trpělivost a vše dobře dopadne. Problémy vás mohou nasměrovat na ty oblasti života, které si zaslouží vaši pozornost, protože jste je již dlouho opomíjeli. Nezapomeňte, že máte právo na odpočinek. Snažíte se být co nejlepší, avšak do každodenní rutiny si zapracujte čas, který strávíte vnitřní očistou a práci na duševním zdraví.

Býk

Hledáte úlevu od stresu a velmi vás lákají akce, které vám přinesou radost. Rozhodně se jim nebraňte, protože právě tyto akce vám pomohou doplnit hladinu energie. Nemusí být pro vás snadné svobodně se vyjadřovat, protože se zdá, že přitahujete negativní zpětnou vazbu. Buďte ale trpěliví ve všem, co děláte. Jedině tak si můžete poradit s každým problémem, který přijde. Ústupky, které nyní uděláte, vám nakonec mohou pomoci snížit stres a tlak.

Blíženci

Je načase začít se věnovat své rodině. Dlouho jste se soustředili sami na sebe a také na svou práci. Rodina se proto oprávněně cítí opomíjená. Ještě ale není nic ztraceno. Pokud naplánujete společný výlet, můžete obnovit vztahy v rodině a doplnit si energii. Ve vašich plánech může stát hned několik překážek, žádná ale není natolik závažná, aby se nedala překonat. Proto vytrvejte a nevzdávejte nic předčasně. Dejte si pozor na pusu, protože vaše okolí si dnes věci může brát příliš osobně.

Rak

Dochází k uklidnění určitých záležitostí ve vašem životě, což vám přináší úlevu. Objevují se ale i záležitosti, které jste už dávno měli mít hotové. Proto na sebe vyvíjíte tlak, který ale bude mít spíše opačnou odezvu – namísto toho, abyste zpoždění eliminovali, narážíte na větší odpor. Případnou kritiku si vezměte k srdci a neurážejte. Pokud ji přijmete, můžete na sobě začít pracovat a zlepšit se. I když jsou někteří lidé ochotní, hlavní úkoly budete muset splnit bez jejich pomoci.

Lev

Konečně jste dosáhli emoční stability. Máte tendence utrácet za věci, které ve skutečnosti ani nepotřebujete. Každý nákup si raději dvakrát rozmyslete, ať později netrpíte finančním nedostatkem. V zaměstnání se mohou vyskytnout určité problémy při plnění běžných povinností. Je možné, že to způsobí neshody mezi kolegy. Snažte se nevměšovat do případné výměny názorů. Každé rozhodnutí si dobře promyslete, jinak můžete čelit negativním následkům.

Panna

Můžete čelit nesouhlasu. Čím prudčeji proti nim půjdete, na tím větší odpor narazíte. Proto se snažte vše vyjasnit v klidu a se snahou pochopit také druhou stranu. Váš partner se může cítit opomíjený, takže si s ním naplánujte určité aktivity. V zaměstnání dnes pokrok neočekávejte, ale budou se vám vyhýbat i problémy. Toužíte po tom, vyzkoušet si něco nového a vzrušujícího. Nakonec ale bude nejlepší volbou kompromis. Vzali jste si na sebe spoustu závazků, proto se nyní můžete cítit vyčerpaní.

Váhy

Jste rozpolcení – na jednu stranu toužíte po společnosti, na druhou stranu ale potřebujete čas sami pro sebe. Může pro vás být obtížné spojit tyto dvě potřeby. Zpomalte, protože tempo, které jste si sami nastavili, je dlouhodobě nereálné. Můžete se začít potýkat s únavou a také špatnou náladou. Máte pocit, že vás ostatní obtěžují, snažte se jim ale odpovídat slušně a laskavě. Buďte trpěliví a dodržujte pravidla. Vyplatí se vám to.

Štír

Zaměřte se na plnění svých povinností, i když se vám do nich moc nechce. Hlasitý nesouhlas vašeho okolí bude mít odrazující účinek. Dejte si pozor na impulzivní pohyby, které mohou způsobit strnutí svalů či jiná zranění. I když se chcete věnovat sami sobě, nemůžete. Požadavky na vaši osobu přichází ze všech aspektů – od přátel, rodiny i kolegů. A nenechají vás vydechnout. Dosažení kompromisu je obtížné, ale je to nejlepší řešení problémů.

Střelec

Pohybujete se velmi rychlým tempem, které se ale nedá dlouhodobě zvládat. Zpomalte bez pocitu viny, jinak padnete vyčerpáním. Doma můžete očekávat různá dramata způsobená vaším dlouhodobým nezájmem o druhé. Je načase s tím něco udělat. Naplánujte si aktivity, do kterých začleníte i svou rodinu. Nebuďte pasivní a snažte se užít si s nimi co nejvíce času. Překážky při plánování mohou být frustrující, ale nakonec je zvládnete překonat.

Kozoroh

Komunikace dnes není váš obor. Snažte se proto mluvit co nejméně, protože můžete být špatně pochopeni. Čím více tlačíte, tím větší je odpor. Možná vás svazují běžné rutinní aktivity, jako jsou domácí práce nebo běžné pochůzky. Je zapotřebí je udělat. Nemusíte jimi ale strávit celý den! Jakmile je splníte, pusťte je z hlavy a naplánujte si něco pro radost. Hledejte rovnováhu mezi svobodou a pohodlím. Ostatní lidé mohou být pro vás inspirativní.

Vodnář

Máte pocit, že vás dnes nikdo nechápe. Možná jste jen naladěni na jinou vlnu, než vaše okolí. Nevyplatí se nad tím příliš hloubat. Zítra bude líp. Vaše povinnosti vám nedovolí věnovat se soukromému životu. S tím může mít problémy váš partner a rodina, kteří mají potřebu trávit s vámi volný čas. Zamyslete se nad tím, jak byste mohli ušetřit svou energii a přesto se věnovat činnostem, které vás baví.

Ryby

V partnerském sektoru můžete očekávat komplikace a hádky. Jste v rozporu s významnou osobou. Lidé okolo vás jednají na váš vkus chaoticky a máte pocit, že věci jsou mimo vaši kontrolu. Ostatní vás mohou tlačit a pobízet. Tím ale spíše odvádí vaši pozornost od toho, co chcete dělat nejvíc. Možná je načase vymezit si hranice. Neomezujte lidi, na kterých vám záleží. Je důležité přijmout změnu tak, jak přichází a co nejvíce se jí přizpůsobit. Nakonec z ní můžete i profitovat.