Horoskopy

Horoskop na dnešek – středa 19.7.2023. Berani se obávají krádeže, Kozoroh se může spolehnout na svého partnera

Horoskop na dnešek – středa 19.7.2023. Berani se obávají krádeže, Kozoroh se může spolehnout na svého partnera

Beran

Je načase zamyslet se nad svým osobním životem. Díky tomu, že se zamyslíte nad svým vnitřním světem, domácností a rodinou, pomůže vám to získat důvěru ostatních a sebedůvěru. Toužíte si užívat. V zaměstnání se nebojte vyjádřit, protože myšlenky, které vás napadají, jsou zajímavé. I když nemusí být všechny zavedeny, stanou se inspirací pro někoho jiného. Dejte si pozor na své osobní věci, hrozí jejich ztráta nebo krádež.

Býk

Dnešek byste měli strávit ve společnosti ostatních lidí. Kromě toho, že se ve společnosti cítíte lépe, umíte ostatní zaujmout svou soucitnou stránkou. Na lidi ve svém okolí se dívejte laskavějším pohledem a nesuďte je. Díky tomu, že je vyslechnete, jim můžete pomoci. Není třeba vaší akce, aby se cítili lépe. Užívejte si konverzaci s nejbližšími přáteli. Máte potíže se soustředěním, takže v zaměstnání dnes neočekávejte nejlepší výkon.

Blíženci

Jste silní v komunikaci, proto se vyplatí projednat výhody pro svou osobu. Jste napojeni na svou intuici a představivost. Věnujte se proto zejména kreativním činnostem. Avšak v praktických záležitost života si povedete také dobře. Je pravděpodobné, že svou kreativitu vyjádříte zejména v profesním životě. Přemýšlet nad budoucností je něco, co vám nyní dodává potřebný klid a bezpečí. Hrozí vám úraz nohou, takže to dnes s cvičením příliš nepřehánějte.

Rak

Změny jsou zapotřebí, bez nich byste se nedostali tam, kde jste dneska. Nebraňte se jim proto a přijměte je. Jedině tak se můžete posouvat vpřed. Dbejte na své základní potřeby a přání. Dnes nemáte chuť vyčnívat, ale spíše jít s davem. To rozhodně neuškodí, naopak vám to pomůže ušetřit energii. Umíte se vcítit do ostatních lidí, proto můžete otevřít problém s osobou, kterému jste dříve nerozuměli. Je velká šance, že záležitost uvidíte i z druhé strany.

Beautiful happy young blonde woman posing over pink background, smiling and winking to camera, wearing colored headband and red shirt

Lev

Spontánnost vás bude provádět dnešním dnem. Nevyplácí se nic plánovat, protože nakonec vše bude stejně jinak. Věřte ve své nápady a sny a pokuste se je nějakým způsobem realizovat. Věnujte se činnostem, které vás baví. Díky tomu můžete narazit na velmi zajímavé lidi, ze kterých se mohou vyvinout i noví přátelé. Čas strávený s rodinou vám může pomoci doplnit chybějící energii. V zaměstnání můžete zaslechnout informaci, kterou ale dál nešiřte, pokud si ji neověříte.

Panna

Berte věci s nadhledem. Nenechte se vyprovokovat nikým a ničím. Vaše trpělivost je v koncích, vyplatí se proto věnovat meditačním činnostem nebo alespoň věcem, které vás baví. To vám pomůže zlepšit si náladu. Odložte starosti stranou, protože dnes nemáte energii na jejich řešení. Inspiraci a klid můžete hledat mezi přáteli. Pokud někdo potřebuje vaši pomoc, neodmítejte ji. I když si myslíte, že nestíháte vlastní záležitosti, pomoc ostatním může prospět i vám.

Váhy

Ať už se dnes pustíte do čehokoliv, budete v pokušení provést to novým způsobem. Nebraňte se tomuto nutkání, protože jedině tak můžete skutečně dosáhnout toho, co chcete. Buďte velkorysí a podporujte lidi kolem sebe. Můžete tak vytvořit vynikající prostředí pro dobré nápady. Toho můžete využít v zaměstnání a také v domácnosti. Do své práce vložte více ze sebe, posílí to vaši sebedůvěru. Dostáváte se do kontaktu se svými sny.

Štír

Věci kolem sebe vidíte jako byste se dívali skrz hadici. Zaměřte se na širší souvislosti. Jedině tak se můžete správně rozhodovat. Léčivě na vás budou působit odpuštění a soucit, ať už tyto věci dáváte nebo přijímáte. Začněte plánovat svou budoucnost a zaměřte se na své cíle. V této chvíli je velmi pravděpodobné, že některé vaše přání se vám splní. Dívejte se po svém okolí. Je možné, že na zajímavou osobu narazíte právě v zaměstnání.

Střelec

Laskavost a přátelské jednání se vyplácí. Jaké emoce dnes vyšlete do světa, takové se vám vrátí. Pokud chcete být v přátelské atmosféře plné milých lidí – je to jen na vás. Jste kreativní a dokážete inspirovat a motivovat i ostatní. Proto využijte možnosti pracovat v týmu. Naskytnou se vám skvělé příležitosti, nebojte se jich využít. Projevování soucitu a porozumění nyní dělá zázraky. Nápady, které jste kdysi měli, můžete nyní začít realizovat.

Kozoroh

Dnes nebudete mít sklon ovládat a dohlížet na věci. Neverbální komunikace hovoří jasněji, než slova. Myslete na to. Pokud se necítíte mezi lidmi dobře, raději si udělejte čas sami pro sebe. Nepouštějte se dnes do složitých řešení. Vyjadřujete se s kreativním talentem, proto jsou konverzace s vámi jedinečné. Můžete zaujmout nové lidi v zaměstnání. Přijít může dokonce nabídka práce. Partner nebo zvláštní přítel vám může poskytnout perspektivu, kterou potřebujete, abyste si mohli plně užívat.

Vodnář

Zajímají vás vztahy týkající se soukromého sektoru, proto se můžete v práci zdát nesoustředění. Do popředí jde vaše pečující stránka osobnosti. Baví vás pomáhat druhým. Snažte se naslouchat své intuici. Praktické záležitosti zvládáte bez nutnosti přemýšlení. Později se vám ale může stát, že budete hledat věc, kterou jste prve uklidili. Nepotřebujete uznání ostatních lidí, pomáhat a pracovat vás baví. Užijte si činnosti, které jsou zaměřeny na větší krásu.

Ryby

Nejste příliš kreativní, a proto byste se měli zaměřit na praktické a každodenní záležitosti. Vymýšlet něco nového není nic pro vás. Abyste dosáhli harmonie, snažte se věnovat své rodině co nejvíce. Vylepšíte vzájemné vztahy a navíc si užijete spoustu zábavy. Jít s proudem je pro vás přirozené, vzhledem k hektickým vztahům ale možná budete potřebovat malou změnu. Pokud řešíte věci s klidem, zjišťujete, že do sebe zapadají zcela přirozeně.