Horoskopy

Horoskop na dnešek – úterý 18.7.2023. Panny se budou hádat o peníze, Střelce čeká osudové setkání

Horoskop na dnešek – úterý 18.7.2023. Panny se budou hádat o peníze, Střelce čeká osudové setkání

Beran

Návrhy někoho z okolí vás zcela nepřesvědčily. Nemusíte za každou cenu souhlasit s každým. Než se do něčeho pustíte, měli byste tomu stoprocentně věřit. Je frustrující, že přijímáte smíšené signály. Umíte dobře odhadnout, který projekt bude fungovat, a který ne. Nenechte si nikým namluvit nic jiného a věřte si. Musíte se setkat s někým, kdo vám není příliš příjemný. Snažte se s ním dosáhnout kompromisu. Naštěstí dokážete své emoce dobře ovládnout.

Býk

Těšíte se velké podpoře od svých kolegů, kamarádů i příbuzných. Díky tomu máte dost sebevědomí i na složité projekty. Pokud chcete dosáhnout co nejlepších výsledků, bude dobré pracovat v týmu. Víc hlav víc ví. Navíc máte tendence poddat se starému zvyku nebo neřesti, která může snižovat vaši koncentraci. Lidé v týmu vás ale vždy přivedou na tu správnou cestu. Můžete zažít střed duchovních hodnot s ostatními. Můžete zapochybovat o tom, jestli jste tam, kde jste být chtěli. Jste agresivnější než obvykle.

Blíženci

Každodenní rutina vás ubíjí a je zdrojem vaší špatné nálady. Je načase najít nějakou útěchu. Nepotlačujte své pocity, protože se mohou projevit v mnohem větší síle a na místě, kde to nebude příliš vhodné. Najděte někoho, kdo vás může vyslechnout bez toho, že by vás soudil. Můžete očekávat finanční polepšení, je ale třeba vytrvat v tvrdé práci. Peníze navíc použijte k rychlejšímu splácení dluhu.

Rak

Trápí vás zdravotní potíže, které nepovažujete za příliš vážné. Proto jste se rozhodli vyléčit je samoléčbou. Použité prostředky ale bohužel nefungují. Podívejte se na alternativy, jak se tento zdravotní problém překonat. Je dobré ochutnat exotická jídla, díky kterým se i doma na zahradě budete cítit jako u moře. Jezte ale malé porce, protože hrozí zažívací potíže. V zaměstnání se připravte na potíže, budete muset vymýšlet alternativní plány, protože zavedené postupy nefungují.

Lev

Je pravděpodobné, že se vám může podařit dosáhnout rovnováhy v životě. Prvním krokem je emoční stabilita. Své emoce máte pod kontrolou a můžete si věřit. Lidi, které máte kolem sebe, vás inspirují k novým činnostem, které jsou pro vás přínosné. Toužíte po tom, poznat lépe sebe sama. Může vám v tom pomoci meditace. V zaměstnání se připravte na tvrdé vyjednávání. Buďte chytří a nepouštějte se do bojů, které nemůžete vyhrát.

Panna

Můžete očekávat spory o peníze. Předtím, než do těchto hádek vložíte energii, zeptejte se sami sebe, jestli se vyplatí diskutovat. Problémem mohou být nesprávné zdroje informací, vždy si je tedy ověřujte na několika místech. Své osobní názory nemusíte míchat s profesními povinnostmi. Držte se raději zpátky. Nevyplatí se příliš mluvit. Pokud máte tendenci říci něco nebezpečného nebo pikantního, vyberte si k tomu osobu, které můžete věřit.

Váhy

Je načase zamyslet se nad svými financemi. Pokud si pohlídáte výdaje, může se vám podařit ušetřit. Peníze, které tímto způsobem získáte, si odkládejte stranou. V budoucnu se budou hodit. Nevyplatí se utrácet za zbytečnosti. Starejte se o svůj majetek. Nikomu nic nepůjčujte a dávejte si pozor na hotovost a důležité dokumenty. Hrozí vám totiž ztráta něčeho důležitého. Je dobré investovat do umění či šperků.

Štír

Právě teď vůbec nevíte, jak se máte rozhodnout. A přitom je rozhodnutí, které vás čeká velmi důležité. Dejte si tedy načas a zvažte všechna pro a proti, než vynesete konečný verdikt. Ukvapená rozhodnutí jsou dnes vaším největším nepřítelem! Pamatujte, že nemůžete spravit všechno. Nesnažte se proto zasahovat všude, kde vidíte nějaký problém. Na konci dne byste se totiž mohli potýkat s nedostatkem energie.

Střelec

Nebudete schopni myslet na nic jiného, než na lásku. Nezadaní mají velkou šanci, že potkají zajímavou osobu. Je třeba chovat se k ostatním laskavě a přátelsky. Zadaní by si měli udělat co nejvíce času na svého partnera. Ten má totiž pocit, že jste jej už dlouho zanedbávali. Je čas udělat změnu! Můžete se nechat jinak ostříhat nebo si zajděte na kosmetiku. Kupte si něco na sebe, co není úplně váš styl. Můžete objevit své nové já.

Kozoroh

Je načase skoncovat s nesmyslnými nákupy. I když jste objevili způsob, jak nakupovat levně, není třeba kupovat si už třetí plavky, nemyslíte? Peníze, které tímto způsobem utratíte, vám mohou v budoucnu chybět. Odolejte tedy pokušení a raději utrácejte jen za to nejnutnější. Dnešní den vás budou provázet problémy s rozhodováním. Nedokážete si určit, co je pro vás prioritní, a to vám způsobuje mnohé potíže.

Vodnář

Je třeba zamyslet se nad tím, jestli je pro vás důležitější vaše kariéra, nebo vaše rodina. Nacházíte se v okamžiku, kdy oboje nejde skloubit dohromady. Pokud se rozhodnete pro zaměstnání, může tím velice utrpět vaše rodina. V případě, že zvolíte rodinu, můžete očekávat drobné finanční potíže. Na obzoru je velká změna, je jen na vás, jestli bude pozitivní nebo negativní. Máte tendence rozhodovat se bez přemýšlení. Toto dnes může způsobit problémy vašim přátelům.

Ryby

Popřemýšlejte o svém zdraví. Vyhněte se vysoce kalorickým jídlům a zamyslete se nad fyzickou aktivitou, kterou budete provozovat. Je vhodné investovat do takových činností, jako je plavání. Nehrozí zde totiž podvrtnutí kotníku, jako třeba u běhu. A právě zdraví vašich nohou je dnes v ohrožení! Můžete pociťovat podrážděnost. Před ostatními si dávejte pozor na pusu. Pokud dnes někoho urazíte, můžete to mít dopad v budoucnosti.