Krása a módaVlasy

Nejlepší barvy vlasů pro léto 2023

Nejlepší barvy vlasů pro léto 2023

Barva vašich vlasů se pravděpodobně odvíjí podle přirozené barvy vašich vlasů, podle vašeho vkusu a vašeho věku. Řídit se ale můžete i módními trendy. Prozradíme vám, jaké barvy jsou in letošní léto.

Tmavé barvy pro mladší ženy

Čokoládová hnědá, kávově hnědá nebo tmavě čokoládová? S žádnou z těchto barev nešlápnete vedle. Problém nenastane ani ve chvíli, kdy hnědou půjde jen těžko rozeznat od černé. Trendy je totiž i lesklá černá barva.

Pastelová růžová a platinová růžová

Mladší ženy si mohou dovolit experimentovat a vyzkoušet pastelovou nebo platinovou růžovou. Platinová růžová je velice oblíbená především v kombinaci s krátkými vlasy, pastelová růžová se hodí k vlasům dlouhým.

Tip pro vás: Růžové nefandíte? Vyzkoušejte rudou barvu, díky které budete nepřehlédnutelná. Dejte však pozor, červená barva je náročná na údržbu.

Šedá barva válcuje ostatní

Na výsluní se letos dostala šedá barva. Dámy v letech už nemusí své šediny skrývat, ale naopak se jimi mohou hrdě pyšnit.

Tip pro vás: Je vám dvacet nebo třicet let, a přesto vás šedá barva fascinuje a šedé vlasy se vám líbí? Vyzkoušejte šedou blond. Jedná se vlastně o světlou blond barvu osvěženou šedými tóny. Výsledkem je sofistikovaná šedá blond a vzhled ledové princezny.

Přirozenost je základ

Vsaďte na přirozenost. Slušet vám bude hnědá se zlatými odlesky, teplá kaštanová doplněná měděnými tóny i odstín lískový oříšek.

Blond a jak ji nosit

Nosit se letos bude i blond, ale pokud chcete zazářit, zkuste to tentokrát trochu jinak. Blond se bude mísit s pastelovou růžovou nebo fialovou, případně s odstínem měděným. In bude také tzv. Barbie blond neboli barva, která připomíná vnitřní stranu banánové slupky.