Horoskopy

Nejlepší znamení pro vztah

Nejlepší znamení pro vztah

Nebudeme si nic nalhávat – žádný vztah není perfektní, pokud se nebudeme snažit s partnerem stoprocentně vycházet. Někteří muži jsou ale i přesto považováni za ideálního partnera. Chtěla byste takového muže? Nic není nemožné. Přečtěte si, který muž vám tento sen dokáže dopřát.

Tento článek je rozdělen na dvě části. V první části se dozvíte, která znamení zvěrokruhu jsou považována za dokonalé partnery, vzhledem ke svému smyslu pro romantiku a velkého pochopení. Ve druhé části jsme sepsali seznam všech znamení a prozradíme vám, která znamení jsou ideální právě pro vás, v závislosti na vaší povaze.

Nejlepší partneři podle astrologie

Tato tři znamení zvěrokruhu jsou známá tím, že nehledě na svou skutečnou povahu svou partnerku rozmazlují, pečují o ni, zamilovaná jsou hodně romantická a zároveň svou lásku hodně chválí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Muž Býk nikdy nehledí pouze na své potřeby a je hodně romantický. Vždy od něho můžete čekat výjimečný dárek. Pokud se vám v práci nedaří nebo vás vyhodí, Býk nebude naštvaný a plně vás podpoří, dokud si nenajdete jiné zaměstnání. Ačkoli pro tyto muže je důvěra téměř tabu, jakmile se seznámíte důvěrněji, nemůžete si přát lepšího partnera. Nedělá mu problém se za vás postavit a mnohdy vás překvapí svou kreativitou, například při psaní romantických básní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Možná nebývá tím největším romantikem, ale problémy ve vztahu vyřeší téměř okamžitě a je ochotný přistoupit na kompromis. Ví, že nemůže mít všechno, co si přeje, a snaží se vás rozveselit celý den. Spíše dává než bere. Je to výjimečný muž, kterému se můžete kdykoli svěřit, on vám ochotně pomůže. Pokud je do vás skutečně zamilovaný a vidí, že vztah má budoucnost, dokáže být také romantický. Stane-li se tak, můžete si být jistá, že takovou péči nedopřál všem svým bývalým partnerkám.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Hledáte-li čistě rodinný typ muže, zde ho máte. Další výhodou je, že je finančně gramotný a většinou si nekoupí nic, co by chtěl, pokud to nutně nepotřebuje. Raději kupuje dárky vám, ale v mezích svých možností. Vždy myslí na budoucnost, ví, že jeden z vás může přijít o práci či se může stát cokoli, co vás oba bude stát peníze. Myslí též na budoucnost vašich dětí, přestože ještě nemusejí být na cestě. Hodně žen ho považuje za ideálního partnera i přes jeho někdy až hodně pesimistické chování.

A které znamení je to nejlepší právě pro vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste dobrodružná žena, zábavu upřednostňujete před povinnostmi. Jste také hodně vznětlivá, pokud něco nejde podle plánu. Vodnář je muž, který miluje zábavu a nenávidí omezování osobní svobody. Má toho s vámi hodně společného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Rodina nadevše. Máte romantického ducha a hledáte podobně smýšlejícího muže. Rak se zaměřuje pouze na svou rodinu a přátele, bude vás bránit, i kdyby riskoval.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hledáte někoho, kdo se s vámi spojí nejen po fyzické, nýbrž hlavně po mentální stránce. Jste upovídaná a hledáte sobě rovného muže. Vodnář je ten pravý.

Rak (22. června – 22. července)

Nechcete mít před partnerem žádné tajemství, toužíte se mu s něčím svěřit. Jste ochotna udělat to samé i vy sama. Muž narozený v Rybách vám to dokáže splnit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste silně ambiciózní žena a rozhodně nechcete muže, který by vás omezoval. Najděte si Střelce, ten má svobodomyslného ducha a bude vás podporovat ve vašich cílech.

Panna (23. srpna – 22. září)

Muž Býk splní všechna vaše očekávání. Nechcete partnera, který není důsledný. Můžete si být jista, že Býk bude hledět na problémy stejně svědomitě jako vy.

Váhy (23. září – 23. října)

Komunikativní Blíženec se k vám hodí, poněvadž bude chápat vaši touhu po flirtování s ostatními – sám k tomuto tíhne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ačkoli jste hodně nedůvěřivá, hledáte člověka, který vás vždy ochrání a budete mu moci sdělit, co vás trápí. Nejlepší na to je Rak.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše dobrodružná stránka bude umocněna Beranovou touhou po dobrodružství. Ani jeden z vás není příliš důsledný a raději se bavíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš smysl pro rodinný život vás nutí hledat si muže, který cítí to samé a také nechce příliš utrácet. Býk se k vám hodí, sdílí toho s vámi mnoho.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte po muži, který si nadšeně vyslechne všechny vaše bláznivé nápady. Zkuste se dát dohromady s Blížencem, budete mile překvapena.

Ryby (19. února – 20. března)

Ačkoli vás to může vyděsit, ten pravý partner pro vás je Štír. O těch je známo, že neustále slovně bodají do všech okolo, ale jakmile k vám bude cítit lásku, změní se v ohleduplného partnera.