Horoskopy

Horoskop na dnešek – pondělí 17.7.2023. Lev zdolá všechny problémy, Štíra čeká velký den

Horoskop na dnešek – pondělí 17.7.2023. Lev zdolá všechny problémy, Štíra čeká velký den

Beran

Dnes budete muset sáhnout do svých rezerv. Zejména s trpělivostí jste na štíru, přesto bude třeba nenechat se vyvést z míry. Zkuste zpomalit, abyste uvolnili napětí, které pociťujete. Na bouřlivé diskuze nemáte energii, proto bude lepší, když se jim pro jistotu vyhnete. Nikdy o sobě nepochybujte, dokážete velké věci! Pokud cítíte únavu, měli byste se zaměřit na meditace. Odpovědi najdete, když promluvíte s určitými lidmi.

Býk

Z minulého měsíce můžete získat pozitivní zpětnou vazbu. Objeví se také informace, které jsou důvodem k oslavě. Hrozí vám lehké psychické problémy, které jsou způsobeny vašimi frustracemi. Zkuste pro chvíli dělat to, co sami chcete. Přiznejte si své problémy a řešte je přímo u zdroje. Vaše sebevědomí je důležité také pro váš zdravotní stav.

Blíženci

Změny jsou součástí života, tak už je konečně přijměte! Bojovat proti nim se nevyplatí, jen vám to ubírá energii a způsobuje pocity frustrace. Nebojte se, ne všechny změny vedou k horšímu. Abyste se mohli posunout vpřed, je třeba, abyste přijali nové události za své. Nadýchejte se čerstvého vzduchu, je to důležité pro vaši duševní rovnováhu. Své akce nepodřizujte pouze sami sobě, berte ohledy i na ostatní.

Rak

Ve vašem okolí se nachází někdo, kdo potřebuje vaši pomoc. Když mu věnujete svou energii a pomůžete mu, můžete získat pocit uspokojení. Protože sami nemáte energie příliš, je zapotřebí zpomalit. Naslouchejte své intuici a odpočiňte si bez pocitu viny. Vaši blízcí vám mohou přinést nové příležitosti. Nebojte se jich využít a myslete přitom na svůj vlastní prospěch. Volba nemusí být vždy snadná.

Lev

Projekt, do kterého jste se asi před měsícem pustili, nyní přinese pozitivní výsledky. I když se nemusí nutně jednat o finanční prospěch, budete se sebou velmi spokojeni. Všechny překážky, které se vám dnes postaví do cesty, smetete jako tornádo. Dnes na ně prostě nemáte čas. Dobrá nálada vám nechybí a šíříte ji všude kolem. Proto budete ve společnosti velmi oblíbení. Příležitosti, které se vám dostávají, jsou velmi rozmanité. Všechny návrhy zvažte pozorně.

Panna

Velké uspokojení vám přinesou zejména skupinové aktivity. Máte-li možnost zapojit se v zaměstnání do nějaké týmové práce, udělejte tak. Díky tomu si zvednete sebevědomí a můžete ostatním ukázat, že se na vás mohou ve všem spolehnout. Dejte si ale pozor na přílišné množství rad. Okolí o ně nestojí, spíše dochází k vyčerpávání. Braňte své vlastní zájmy.

Váhy

Nejste schopni se soustředit a špatně jste na tom také s motivací. S rozumem jste v koncích a nedokážete si poradit ani s běžnými každodenními problémy. Potřebujete pomoc o svého partnera. Nebojte se říct, že jste se dostali do situace, kdy potřebujete pomoct. Každý z nás se občas potřebuje zastavit. Věnujte se záležitostem, které vás baví. Vybírejte si osoby, se kterými se dnes budete stýkat. Ne každý si zaslouží vaši pozornost.

Štír

Dnešní den je takový, na který jste dlouho čekali. Nemusíte se obávat žádných překážek. Na co sáhnete, to se vám podaří. Sršíte optimismem a dobrou náladou, která je navíc nakažlivá. Proto budete vyhledávaným členem společnosti. Jen je zapotřebí zmírnit svou netrpělivost. Mějte na paměti, že všechno má svůj čas. Máte spoustu energie. Vyplatí se vsadit na svou intuici. Vyrazte na výlet do přírody, ideálně do lesa.

Střelec

Chcete černou a v příštím okamžiku zase bílou. Vaše změny názorů ostatní přímo irituje. Snažte se proto pořádně si rozmyslet, co vlastně chcete. V opačném případě budete vzbuzovat nedůvěru a ostatní se vám budou vyhýbat. Pokud přesně nevíte, raději se nahlas nevyjadřujte. Dejte si obecně pozor na to, co říkáte, protože by se to později mohlo otočit proti vám. Ostatní vás mohou špatně chápat. Čeká vás obtížný dialog, který nejsnáze vyřešíte, když zachováte klid.

Kozoroh

Vaši skvělou náladu dnes nemůže nic zkazit! A to navzdory tomu, že věci nejdou přesně tak, jak jste si je naplánovali! Neustále se usmíváte na lidi kolem vás a ostatní vám optimismem oplácejí. Chovejte se přátelsky a laskavě, to vám může otevřít mnohé příležitosti. Ve vztahu k druhým můžete mít určité pochybnosti, nechte si je ale pro sebe. Odmítnutí, kterého se vám dostane, vás neodradí.

Vodnář

Dostanete šanci napravit chybu, které jste se v minulosti dopustili. Tato chyba vás neustále mrzela a visela nad vámi. Proto neváhejte a chopte se příležitosti. Můžete se jí jednou pro vždy zbavit. Na obzoru je dobrá zpráva. I když z ní budete nadšení, berte ji s klidem. Ve společnosti budete oblíbení, nicméně vy byste se nejraději někde schovali. Čelíte nervovému a duševnímu vyčerpání. Je možné, že někdo z vašeho okolí se vás snaží využít.

Ryby

Dnešní den si užijte v kruhu rodiny. Přinese vám to spoustu energie, radosti a šťastných chvil. Zejména společnost dětí bude velmi inspirativní. Nejlepší místo, kde si můžete dobít energii, je pod širým nebem. Po emoční stránce jste na tom velmi dobře. Problémům se nevyhýbejte, ale řešte je čelem. Komunikujte s ostatními otevřeně, upřímně, ale laskavě. Tíží vás problém s penězi. Není nic jednoduššího, než si překontrolovat účty.