Horoskopy

Nejméně častá znamení zvěrokruhu: Jaká z 12 to jsou?

Nejméně častá znamení zvěrokruhu: Jaká z 12 to jsou?

Všichni moc dobře známe kompletních 12 znamení zvěrokruhu. Pro většinu z nás však je stále záhadou, která znamení se řadí mezi ta naprosto nejvzácnější.

A zase ty statistiky

Bez statistiky to tentokrát nepůjde, protože nejvzácnější znamení zvěrokruhu se dozvíme právě na základě součtů a výpočtů. Vždy je však potřeba být realističtí, protože (především) u znamení zvěrokruhu platí, že statistiky se každým dnem mění tím, jak se na světě rodí noví lidé a tudíž také nová znamení zvěrokruhu.

Ryby

Ano, čtete správně. Ryby se staly nejvzácnějším znamením zvěrokruhu, za což vděčíme statistickým výpočtům. Právě Ryby však za svou vzácnost vděčí také několika dalším faktorům, které přispívají k jejich výjimečnosti. Jaké to jsou?

  1. Období Ryb je úplně tím nejkratším z celého zvěrokruhu, za což vděčíme každoročně krátkému únoru. Ryby vládnou od 19. února do 20. března a poté přebírají nadvládu jarní a temperamentní Berani.
  2. Znamení Ryb je považováno za vzácné také díky přechodu zimy a jara.
  3. Jelikož jsou Ryby posledním znamením zvěrokruhu, tak někteří astrologové mají zajímavý názor a tím je, že Ryby kombinují charakteristické rysy všech předchozích znamení, které vzájemně kombinují. A pokud se astrologové nemýlí, zaručeně se tím Rybám přidává na jedinečnosti a vzácnosti.

Vzácných znamení je v astrologii více

Ryby sice patří mezi nejvzácnější znamení, avšak dalo by se říct, že každé znamení astrologie je něčím výjimečné a je na vás, abyste právě na své osobě našli ten důvod, který činí právě vaše znamení vzácným.

Abychom nezůstali pouze u planých řečí, tak si řekněme, že například Beran může být pyšný na své odhodlání a odvahu, Štír může být hrdý na svou vášeň a oddanost partnerovi/partnerce, zatímco takový Lev se pyšní svou schopností vůdcovství. Každá určitá vlastnost tedy činí výjimečným a vzácným jakékoliv znamení zvěrokruhu, a proto se o pomyslný trůn můžeme společně podělit.