Horoskopy

Nejlepší manžel podle znamení: s kým vám to bude klapat?

Nejlepší manžel podle znamení: s kým vám to bude klapat?

Kteří muži jsou podle hvězdy těmi nejlepšími manžely? Máte jednoho z nich doma? Podívejte se, kdo je nejlepší manžel podle znamení a koho stojí za to dostat do chomoutu.

Nejlepší manžel podle znamení zvěrokruhu

Každé ženě na jejím manželovi vyhovuje něco jiného a to je samozřejmě v pořádku. Všechna znamení zvěrokruhu mají svá pro a proti. Zaměřme se ale na vlastnosti, které z mužů dělají ideální kandidáty na ty nejlepší manžely.

  • Ryby
  • Panna
  • Lev
  • Býk

Ryby

Muž narozený ve znamení Ryb je velmi starostlivý a pečující. Jsou to citliví partneři, kteří své drahé protějšky tzv. na rukou nosí a splnili by jim vše, co by jim na očích uviděli. Muži ve znamení Ryb o své polovičky pečují, rozmazlují je, jsou pro ně oporou. Bývají také velmi dobrými tatínky, rodinný život staví na první místo.

Panna

Je váš manžel narozený ve znamení Panny? Pak se můžete tiše zaradovat, protože i on je nejlepší manžel podle znamení a podle hvězd. Jsou to pracovití muži, kteří by pro své blízké udělali první – poslední. Dodají vám oporu, budou vás podporovat, vždy se postaví za vás. Dodrží všechno, co slíbí, jakmile dojde ke konfliktu, snaží se najít řešení a smír.

Lev

O mužích narozených v tomto znamení se povídá, že jsou bezstarostní a veselí, člověk se s nimi nenudí. I když někdy bývají dominantní, dokážou to vynahradit svou starostlivostí. Tento manžel vám dopřeje dostatek prostoru, zároveň vás ale ujistí o své nehynoucí lásce. S těmito muži přečkáte i horší časy, protože díky jejich bezstarostné povaze ve finále i velké problémy vypadají jako „nic“.

Býk

Nejlepší manžel podle znamení je i ten, který se narodil ve znamení Býka. Tito muži jsou totiž neuvěřitelně pozorní, milující, mají ochranářské sklony a jsou oddaní, jako snad žádné jiné znamení zvěrokruhu. Pokud někoho milují, pak mu neublíží.