Horoskopy

Dominantní znamení zvěrokruhu: TOP 4, která chtějí mít navrch

Dominantní znamení zvěrokruhu: TOP 4, která chtějí mít navrch

Zatímco někomu je dominance naprosto cizí, jiný jako by se pro ni snad narodil. Někteří rádi plní rozkazy druhých, další naopak rozkazy rádi dávají. Kdo patří mezi dominantní znamení zvěrokruhu a má rád navrch?

TOP 4 dominantní znamení zvěrokruhu

Asi každý z nás má ve svém okolí někoho s dominantní a ráznou povahou. Jsou to přesně ti lidé, kteří musí mít vždy poslední slovo. Neumí přiznat chybu, často (byť třeba i neúmyslně) shazují názory druhých, protože jen ten jejich názor je správný. Podívejte se na 4 dominantní znamení zvěrokruhu – možná mezi ně patříte i vy.

  • Štír
  • Býk
  • Rak
  • Vodnář

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra se často schovávají za tvrdou masku, protože jim trvá, nežli si někoho pustí k tělu. Od přírody ale mají tendence vyžadovat poslušnost od druhých. Jakmile není po jejich, bývají často nespokojení a mrzutí. Potřebují mít kolem sebe lidi, které mohou komandovat a mít nad nimi navrch.

Býk

Mezi dominantní znamení zvěrokruhu patří také Býk, i když by někdo mohl namítat, že tomu tak není. Býci jsou milí a loajální, pokud jde o jejich nejbližší. Nicméně nezapřou v sobě touhu dominovat a líbí se jim, když mohou druhé vést. Udělají-li chybu, chvíli trvá, nežli si ji dokáží přiznat, ale posléze se umí i omluvit – pokud uznají, že je to třeba.

Rak

Raci jsou hodně dominantní, ale na druhou stranu jsou to lidé, kteří rádi dělají radost těm, na kterých jim záleží. Mají potřebu rozhodovat za druhé, protože mají pocit, že tak pro ně dělají to nejlepší. Mají smysl pro rodinu a přátele, nicméně díky své rázné povaze a touze rozhodovat za druhé se i přesto, že to často myslí dobře, dostávají do sporů.

Vodnář

Jako poslední dominantní znamení zvěrokruhu zmíníme Vodnáře. Tito lidé mají pocit, že pokud má něco fungovat, pak jedině tehdy, kdy vezmou věci do vlastních rukou. Stává se tak, že druhé nepustí ke slovu, nerespektují jejich názory a jdou tzv. přes mrtvoly, aby dosáhli svého.