Krása a módaVlasy

Nejmodernější letní účesy roku 2023

Nejmodernější letní účesy roku 2023

Moderní outfity a trendy oblečení rozhodně nestačí. Pokud chcete být in, je také třeba, abyste měly trendy sestřih a účes. Letos frčí mullet, vlčí střih, bixie (spojení bobu a klasického pixie). Moderní jsou hlavně krátké střihy. Pokud máte vlasy dlouhé, vsaďte na lokny.

Krátké vlasy a trendy střihy

Krátké vlasy si nechte nově sestřihnout. V módě je stále klasický bob, ale vyzkoušet můžete i bob spojený s klasickým pixie (tzv. bixie). Zdá se to k nevíře, ale velkou parádu uděláte i se střihem mullet (neboli „na Jágra“). Tento pánský účes dnes s hrdostí nosí i ženy. Jako příklad můžeme uvést například Miley Cyrus nebo Rihannu.

Z módy stále nevyšlo ani mikádo. Dobře vypadá s pěšinkou na boku, pěšinkou uprostřed i s ofinou. Chcete-li, můžete vlasy trochu natočit a vytvořit ledabylé plážové vlny.

Tip pro vás: Pokud se nebojíte, vyzkoušejte střih vlasů s názvem shag (vlčí střih). Jedná se o sestřih, kdy jednotlivé vrstvy vlasů mají různé délky. Díky shagu získáte image rockové hvězdy.

Dlouhé vlasy a vlny

Dlouhovlásky se letos musí snažit o co největší objem a vlny. Právě ty budou letos nejvíce v kurzu.

Tip pro vás: Nechte si vlasy stupňovitě sestříhat a potom vytvořte vlny. Natáčejte vlasy směrem ven od obličeje. Výsledkem bude účes, kterému se říká motýlí střih.

Barva vlasů

S barvou vlasů si klidně pohrajte. Vyzkoušejte ombré nebo vsaďte na odstín roku, kterým je zimní zlatá. Nosit se budou i měděné odstíny.

Tip pro vás: Šediví vám vlasy? Přestaňte šediny skrývat, šedivá ve vlasech už dávno není módní faux pas. Šedé vlasy mají dnes už i celebrity, tak proč byste je nemohly s hrdostí nosit i vy.