Horoskopy

Nejmilejší znamení: kterých 5 znamení je nejmilejších?

Nejmilejší znamení: kterých 5 znamení je nejmilejších?

Skutečně milých lidi je pomálu, ale pokud jste nějakého potkali, pravděpodobně byli narozeni v tomto znamení zvěrokruhu. Milí lidé přemýšlejí nad tím, jak se cítí ostatní, snaží se být nápomocní a občas staví potřeby jiných nad své vlastní.

  • Ryby
  • Rak
  • Váhy
  • Střelec
  • Kozoroh

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou velmi empatické vůči ostatním. Díky svým intuicím také dokáží vyhodnotit, co lidé kolem nich potřebují, takže se postarají o to, aby se lidé cítili dobře. Pokud ryby někdo zklame, dávají většinou druhou, třetí… šanci. Ryby si rády udržují v životě lidi, takže se jich jen těžko vzdávají.

Rak (21. června – 22. července)

Emocionálně založení raci si rádi vyslechnou problémy ostatních. Fungují jako vrby. Nejen, že za nimi můžete kdykoliv přijít, ale sami se vás zeptají, zda něco nepotřebujete. Rak také pozná, že něco není v pořádku. Proto se vás vždy zeptají, zda něco nepotřebujete a snaží se najít způsob, jak vám pomoci.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy by se pro ostatní rozdaly. Jakmile se dostane kamarád do potíží, člověk narozený ve znamení vah bude na místě nápomocen jako první. Váhy jsou také velmi štědré vůči nejrůznějším charitám a často vykonávají dobrovolnickou činnost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ačkoliv jsou střelci velmi upřímní a občas dokáže být jejich upřímnost velmi tvrdá, dokáže být jejich upřímnost také velmi milá. Střelci nejsou vůbec závistiví, takže vám dají velké a milé uznání za vaše úspěchy. Pochválí vám také oblečení, ale nikoliv vtíravě, ale skutečně upřímně od srdce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi si jdou tvrdě za svými cíli, takže na ostatní působí poměrně přísně a tvrdě. V jádru jsou ale velmi laskaví a trpěliví vám pomoci s úkolem, se kterým si nevíte rady. Své okolí vždy povzbudí k lepší výkonům. Za svou laskavost nečeká nic na oplátku.