Horoskopy

Vhodní partneři podle znamení: jakého partnera vám přisuzují hvězdy?

Vhodní partneři podle znamení: jakého partnera vám přisuzují hvězdy?

Obecně platí, že se přitahují protiklady. Kdybyste se tedy měli řídit horoskopem, vyberete si protilehlé znamení. Jenže kromě protikladů musí být ve vztahu také potřebná dávka podobnosti. Tohle jsou nejlepší kombinace znamení zvěrokruhu pro život!

  • Vodnář a Blíženci
  • Kozoroh a Býk
  • Beran a Střelec
  • Štír a Lev
  • Váhy a Blíženci
  • Rak a Ryby
  • Panna a Býk
  • Lev a Střelec

Beran a Střelec

Tito dva se hledali, až se našli. Oba mají dobrodružnou povahu a rádi dělají věci společně, ale zachovávají si vzájemnou volnost, kterou oba potřebují.

Štír a Lev

Tato znamení jsou si v hlavních rysech velmi podobná. Obě jsou dominantní, ale zároveň velmi vášniví. Jejich vztah vydrží, protože ani jeden od druhého příliš neočekávají.

Panna a Býk

Toto je další z dokonalých kombinací. Býk vždy bude pečovat o rodinný krb s tou největší prioritou. Ačkoliv jsou panny ve vztahu velmi kritické, teplo domova, které jim dokáže vytvořit býk, si zkrátka zamilují.

Kozoroh a Býk

Kozoroh k sobě potřebuje někoho, kdo porozumí jeho touze po naplnění svých ambicí. Takovým partnerem je býk, který stejně jako kozoroh, usiluje o pohodlí a zázemí domova.

Váhy a Blíženci

Váhy a Blíženci jsou intelektuálně propojeni. Řeší nejrůznější filozofické problémy a dokáží je řešit hodiny. Velmi si užívají vzájemnou společnost.

Vodnář a Blíženci

Pokud se spojí tato znamení, dokážou společně neuvěřitelné věci. Oba mají přátelskou povahu a jsou ve společnosti pověstní svým humorem. Zároveň ve vztahu dokáží udržet tolik potřebné soukromí jednotlivců.

Rak a Ryby

Tohle je snad nejromantičtější propojení ze všech. Rak i ryby jsou velmi emocionální a dokáží se emočně propojit tak, jako nikdo jiný.

Lev a Střelec

Tito dva milují vzájemnou společnost. Ve vztahu si užívají spoustu zábavy. Navenek působí jako dokonalý pár, ale doma jsou velmi divocí.