Horoskopy

Nejhorší mužské znamení: těchto 5 znamení za manžela nechcete!

Nejhorší mužské znamení: těchto 5 znamení za manžela nechcete!

Hledáte si partnera nebo hledáte odpovědi na to, proč se váš partner chová po sundání růžových brýlí tak příšerně? Nenarodil se v některém z nejhorších mužských znamení? Odpovědi na vaše otázky možná nejdete v tomto článku, protože vám přinášíme žebříček TOP   nejhorších mužských znamení, které za manžela rozhodně nechcete!

Blíženci (22. 5. až 21. 6)

Muži narození ve znamení blíženců dokážou ženy okouzlit lichotkami a inteligencí. Postupem času se ale začne projevovat jeho zlé dvojče, a bude vás manipulovat a lhát. Téměř s jistotou, můžete počítat s tím, že vám bude nevěrný. Jakmile nebudete poblíž bude okouzlovat jiné ženy a na vás zapomene.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Muž narozený ve znamení štír bude skvělým a vášnivým postelovým společníkem. Ačkoliv ze své povahy nenávidí lži, sám se těchto praktik vůbec neštítí. Své partnerky manipuluje k obrazu svému a ve vztahu bude chtít vést. Pokud nebude generálem ve vztahu, udělá pro to cokoliv. Pokud nejsou opravdově zamilovaní, mají sklony k nevěře.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lvi jsou hrdí a ješitní, a to o to více, když je lvem muž. Lev bude vždy toužit po vaší pozornosti, stejně tak jako po pozornosti jiných žen, protože mu to zkrátka dělá dobře. Málokdy si uznají chybu, ale pokud si ji uvědomí, ví přesně, co má dělat, aby mu bylo odpuštěno.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Kozorozi nejsou zrovna přeborníci, pokud jde o vyjadřování emocí. Málokdy od něj uslyšíte slova náklonosti. Pokud se něčím proviníte, jsou nemilosrdní, a pravděpodobně vám ani nikdy neodpustí.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Beran vždy staví své zájmy na první místo. Nikdy tedy nečekejte, že upřednostní vaše nebo vaše společné zájmy před těmi vlastními. Beranova velká upřímnost dokáže také velmi zabolet i když tato slova nejsou míněna ve špatném.