Horoskopy

Nejzlejší znamení zvěrokruhu: těchto 5 znamení jsou čisté zlo

Nejzlejší znamení zvěrokruhu: těchto 5 znamení jsou čisté zlo

Někteří lidé na ostatní působí jako čisté zlo. Možná byly narozeni v tomto znamení. Která ze znamení zvěrokruhu jsou ta nejzlejší?

Beran (21. března – 19. dubna)

Impulzivní berani dokáží člověku velmi ublížit nejen slovem, ale také fyzicky. Jejich ohnivá povaha, jim říká, ať nejprve konají a pak teprve přemýšlejí. Pokud mají za cíl někoho zničit, nebojí se sáhnout po prostředcích, které jsou daleko za hranicí morálky. Jejich impulsivní povaha z nich dělá ty nejzlejší lidi vůbec.

Panna (23. srpna – 22. září)

Perfekcionistická povaha panen dokáže působit na lidi, se kterými pracují obzvláště špatně, a proto se řadí mezi zlé znamení. Panny jsou vizionáři, myslí si, že dělají vše nejlíp. Jakmile však neuděláte úkol nebo nespolupracujete podle představ, dají vám to najevo. Pokud se vás budou chtít zbavit, nebudou se štít vás se svými komplici chytnout do dokonalé pasti.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři jsou velmi neoblíbení ve společnosti, a tak není divu, že je zmíněn i v tomto žebříčku nejzlejších znamení. Štír je velmi pomstychtivý, za což si vysloužil umístění v tomto článku. Pokud štíra zraníte, bude čekat i několik let na svou příležitost, jak vám to vrátit.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci nejsou ze své povahy zlý v tom pravém slova smyslu, ale jejich touha po dobrodružství již zlomila nejedno srdce. Střelci za sebou neúmyslně pálí mosty tak, jak zrovna žijí svůj život. Jako zlo se může také jevit jejich nekonečná upřímnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ambiciózní kozorozi si jdou vždy za svým cílem bez ohledu na ostatní. Mají ostré lokty a jakmile jim vstoupíte do cesty, převálcují vás. Pro dosažení svých cílů však dokáží zneužít i slabost a zranitelnost ostatních.