Horoskopy

Nejchladnější znamení zvěrokruhu: TOP 5 bezcitných znamení

Nejchladnější znamení zvěrokruhu: TOP 5 bezcitných znamení

Pravděpodobně jste se již setkali, s člověkem, který neprojevil žádnou emoci. Vliv na tuto vlastnost může mít také postavení hvězd v okamžiku jeho narození. Toto jsou ta nejvíce bezcitná a lhostejná znamení zvěrokruhu.

Rak (21. června – 22. července)

Tohle je pro vás asi velkým překvapením, protože rak je obecně vnímán jako nejcitlivější znamení ze všech. Ale pokud raka raníte, ať už činy nebo svými vyjádřením, které se jich dotknout hluboko, rak je připraven spálit všechny mosty. V tu chvíli se stává nejchladnějším člověkem na světe a bude dělat, že neexistujete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi své emoce záměrně skrývají, protože si myslí, že pokud navenek projeví své emoce, může je to oslabit na cestě za jejich cíli. Vždy tedy dbají na to, aby takové emoce navenek neprojevili a na své okolí pak mohou působit velmi chladně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři se neradi zabývají emocionálními problémy, protože oni sami své emoce navenek neprojevují. Nečekejte tedy, že pokud za nimi přijdete s nějakým svým problémem, že vám pomohou. V podstatě vám dají najevo, že je tím obtěžujete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny, které si potrpí na dokonalost, vás nikdy nepochválí, pokud to nebude podle jejich představ, ať už se budete snažit sebevíc. Panny si myslí, že jsou lepší než ostatní, proto se k lidem chovají odměřeně, pokud mají dojem, že jim nejsou emočně ani inteligenčně rovni.

Blíženci (21. května – 20. června)

Rozdvojená osobnost blížence je velmi složitá. Jednou jsou velmi přátelští, po druhé jsou velmi chladní. I když se vám blíženec může zdát velmi chladný, nikdy není lhostejný, což ho odlišuje od jiných znamení v tomto žebříčku. Pokud blížence naštvete, nepustí vás k sobě, dokud se neomluvíte.