Krása a módaVlasy

Krásné herečky: Známe 2 tajemství jejich krásy

Krásné herečky: Známe 2 tajemství jejich krásy

Znáte fotografie z červených koberců plné krásných hereček s dokonalými vlasy, šaty a líčením? Možná jste si vždy říkali, že za to můžou jejich vizážisté a stylisté, což je zřejmé a nebyli jste daleko od pravdy. Jejich práce však pokrývá pouze polovinu toho, jak celebrita na červeném koberci vypadá. Další polovina je na starosti dané osobnosti. Jaká jsou tedy tajemství krásných hereček v péči o sebe sama?

Studená voda na pleť i na tělo

  • Nejčastěji se od celebrit můžeme dočíst rady o oplachování obličeje studenou až ledovou vodou. Díky tomu je pleť svěží, bez vrásek a předčasných známek stárnutí. A jisté je také to, že po umytí obličeje ledovou vodou načerpáme pozitivní energii na celý den. A co teprve taková studená sprcha po ránu? Otužujte se vždy postupně a pomalu!
  • Zároveň se také všeobecně nedoporučuje si obličej umývat pod příliš horkou vodou – až na jednu výjimku. Díky nahřívání vaší pleti horkými ručníky otevřete póry a pleť vám následně půjde snadněji vyčistit. Tuto kúru však aplikujte pouze jednou týdně.

Olejíček na obličej i do vlasů

Na krásných herečkách si vždy všimneme zářivé pleti a lesklých vlasů. Čím to je? Samozřejmě péčí, která začíná v koupelně.

  • Na vlasy můžete pravidelně aplikovat libovolný vlasový olej, který si zakoupíte v drogerii. Dávejte pozor, abyste olejíček nenanášela příliš nahoru, což by mělo za následek vzhled mastných vlasů a aplikujte olej pouze do délek vašich vlasů. Pokud si vlasy tepelně upravujete, zakupte si olejíček bez přídavků vody, aby po nanesení olejíčku vaše vlasy neměly svůj původní tvar.
  • Pro zářivou pleť si můžete doma vyrobit svůj vlastní domácí odličovač z olivového oleje. Stačí vám malá čistá nádobka a poměr olivového oleje a vody (převařené) 1:1. Před každým odličováním lahvičkou protřepejte, aby se voda a olej spojili. Vaše pleť vám bude vděčná!