Krása a módaVlasy

Přípravky na vlnité vlasy, které v roce 2024 prostě musíte mít!

Přípravky na vlnité vlasy, které v roce 2024 prostě musíte mít!

Péče o vlnité vlasy je takzvaně „vyšší dívčí“. Jen málokdy totiž stačí si vlasy obyčejně učesat hřebenem. Aby vlnité vlasy působily upraveně a ne rozcuchaně, je nutné se o ně také dostatečně starat a používat správné přípravky. Jaký je ten vůbec nejlepší přípravek na vlnité vlasy?

Začněte už při mytí!

Při péči o vlnité vlasy je důležité zvolit správné přípravky. V dnešní době naštěstí máte dostatek možností a můžete si pro vybrat právě ten, který vám vyhovuje. A je vhodné začít už při mytí. Kupte si takový šampon, který je pro vlnité vlasy přímo určený. Můžete zvolit například Trend Up Curly Up šampón pro vlnité vlasy, který je hodnocen jako TOP produkt. Je určený pro ženy i muže a jeho výrobcem je značka Edelstein. Vyjde vás na něco málo přes dvě stovky.

  • Trend Up Curly Up šampón pro vlnité vlasy od značky Edelstein
  • Balzám na vlasy Beautiful Curls od značky Langhaarmädchen
  • Kondicionér pro kudrnaté a vlnité vlasy od Syoss Curls & Waves

Po použití šamponu sáhněte po vhodném kondicionéru. Vyzkoušejte například Kondicionér pro kudrnaté a vlnité vlasy od Syoss Curls & Waves, který najdete ve většině drogérií nebo balzám na vlasy Beautiful Curls od značky Langhaarmädchen ze sítě drogerií DM.

Doplňte i následnou péči

  • Olej na vlnité vlasy Balea Professional
  • Obnovující sprej pro kudrnaté a vlnité vlasy Deeply Refresh My Curls od značky Revolution Haircare London

Vlnité vlasy vyžadují „údržbu“ i v intervalu mezi mytím. Pro tyto účely sáhněte po různých sprejích a olejích. Vyzkoušet můžete kupříkladu olej na vlnité vlasy Balea Professional. Případně můžete sáhnout po spreji nebo krému ze stejné produktové řady. Oblíbený je také Obnovující sprej pro kudrnaté a vlnité vlasy Deeply Refresh My Curls od značky Revolution Haircare London.

Je jasné, že jeden univerzálně nejlepší přípravek na vlnité vlasy neexistuje. Jaký vyhovuje právě vám?