Krása a módaVlasy

Clip in ofina: 2 cesty ke správné volbě

Clip in ofina: 2 cesty ke správné volbě

Toužíte po neodolatelné ofině, na druhou stranu máte obavy, že vám nebude sedět? Clip in ofina je nezávazný způsob, díky kterému získáte požadovanou ofinu bez nutnosti stříhání vlasů. Zní to příliš dobře? V tomto článku vám rádi prozradíme všechny výhody, které s sebou clip in ofina přináší.

Bezstarostné připnutí

Clip in ofiny obsahují sponky, díky nímž budou pevně přichyceny ve vašich vlasech. Nejprve pročešte rozpuštěné vlasy kartáčem, poté opatrně odklepněte sponky, které se nachází na ofině. Položte ji vysoko nad vaše čelo, až sami uznáte za vhodné, zasuňte clip in hřebínek, který zaklapněte. Ujistěte se, že boky ofiny pevně sedí s vašimi vlasy. Začešte je dohromady. Na závěr lehce přelakujte.

Proč si pořídit clip in ofinu

Clip in ofinaPravá ofina
Snadná aplikace díky pomocí sponekTendence rychlého růstu
Nemusíte ji nosit každý denKaždodenní úprava
Velký výběr barevČasté maštění ofiny
Můžete si ji upravit dle svých potřebOstříhaná ofina se nedá vrátit zpět
Zvládne ji připevnit úplně každýČastější návštěvy u kadeřníka

Styly, které dokážete vytvořit

Tyto ofiny jsou velice univerzální, v podstatě dokážete vytvořit:

  • Plné tupé ofiny
  • Záclonovou ofinu
  • Trhanou ofinku

Péče o clip-in ofiny

Jestliže je ofina vyrobena ze 100% lidských vlasů, lze ji bez problémů umývat, fénovat nebo dokonce upravovat pomocí tepelných nástrojů. Při péči o ni je vhodné používat produkty, bez obsahu sulfátů. Nezapomínejte na použití velmi důležitého tepelného ochranného spreje.

Jakou ofinu si zvolit?

Pro širší tvar obličeje zvolte především sponu s ofinou s delšími vrstvenými, které vám padají na lícní kosti. Naopak pro úzké tvary obličeje je ideální tupá ofina spadající nad obočí. Obličej bude trochu širší. Vždy chcete dosáhnout výsledku oválného tvaru obličeje, ke kterému se hodí téměř vše.

Shrnutí

Výše zmíněné clip in ofiny, nabízejí neodolatelný vzhled bez nutnosti stříhání vlasů. Clip in ofiny jsou snadno připevnitelné pomocí sponek. Umožňují různé styly, jako jsou plné tupé ofiny, záclonová ofina nebo trhaná ofinka.