Horoskopy

Co vzrušuje jednotlivá znamení zvěrokruhu: 12 různých tužeb

Co vzrušuje jednotlivá znamení zvěrokruhu: 12 různých tužeb

Co vzrušuje jednotlivá znamení zvěrokruhu? Asi dobře víte, co vzrušuje vás. Možná ale chcete zjistit, co platí na váš nový protějšek. Čím ho rozpálíte?

Co vzrušuje jednotlivá znamení

Pojďme se společně podívat, čím dostanete do varu Lvy, co platí na Blížence a čím se dokážete zalíbit Střelcům. Každé znamení vzrušuje něco trochu jiného.

Vodnáři

Je-li člověk narozený ve znamení Vodnáře, miluje tvrdý sex. Na něžnosti si až tak nepotrpí. Vodnáři jsou též rádi těmi submisivnějšími, nemají problém se přizpůsobit partnerovi.

Ryby

Podívejme se, co vzrušuje jednotlivá znamení zvěrokruhu – konkrétně Ryby. Tito lidé s chutí a vášní zkouší cokoli nového, milují různé sexuální hračky. V posteli se snaží především uspokojit partnera.

Berani

Lidé narození v tomto znamení nechtějí v posteli slyšet sprostá slova, zato se ale vyžívají v romantice. Milují dlouhé předehry.

Býci

Co vzruší člověka, který se narodil ve znamení Býka? Dostanete ho například společnou koupelí, romantickou večeří nebo masáží.

Blíženci

Blíženci milují svazování, nechávají se svazovat a tuto praktiku rádi aplikují i na své protějšky. Líbí se jim bolest a dominance, kterou po svých protějšcích často vyžadují.

Raci

Co vzrušuje jednotlivá znamení zvěrokruhu – konkrétně Raka? Nové praktiky! Nesnáší nudu v posteli, bude v sedmém nebi, kdykoli přijdete s nějakou sexuální novinkou.

Lvi

Lvi milují masáž chodidel. Líbí se jim určitá nastrojenost, v posteli si tak vyhrají s různými převleky. Zbožňují hru na role.

Panny

Je-li člověk narozený ve znamení Panny, pak ho oslníte latexovým oblečkem a klidně i vysokými podpatky. Rádi do sexu zapojují jídlo  – jahody, šlehačku…

Váhy

Tito lidé jsou fetišisti a vůbec se s tím netají. Vzrušují je vysoké podpatky, piercingy různě po těle nebo tetování na intimnějších místech.

Štíři

Lidé narození v tomto znamení chtějí vášeň a dobrodružství. Nesmí se v posteli nudit, neustále vyhledávají nové praktiky. Jsou to vášniví milenci.

Střelci

Střelci jsou pohodlní, stereotyp jim nedělá problém. Líbí se jim orální sex, kterého se nemohou nabažit. Na novinky je neužije.

Kozorozi

Jsou to suchaři, na to pozor. Hračky je nezajímají, nové prakticky taky ne. Vzrušují je tělesné vůně nebo tahání za vlasy.