Další

Den matek je za dveřmi: 3 tipy na dárek na poslední chvíli

Den matek je za dveřmi: 3 tipy na dárek na poslední chvíli

Den matek letos připadá na neděli 14. května. Tento svátek je skvělou příležitostí, kdy můžeme své maminky potěšit a poděkovat jim za veškerou lásku a péči, kterou nám věnují. Pokud jste letos nechala nákup dárku na poslední chvíli, nezoufejte. Připravili jsme pro vás 3 tipy, které zaručeně potěší a přitom je lze snadno a rychle sehnat. 

Květina nikdy nezklame

Je to sice klišé, ale kytice květin potěší každou ženu bez ohledu na příležitost, ke které je věnována. Kupte své matce kytici růží, tulipánů, lilií nebo jiných oblíbených květin. Pokud nevíte, jaké květiny má nejraději, vybírejte podle jejích oblíbených barev nebo jí překvapte nějakou netradiční květinou. Nebojte se využít online služeb a objednat květiny mamince přímo domů nebo do práce. Uvidíte, že bude mile překvapena. Jestliže chcete, aby květina dělala radost mamince delší dobu, vsaďte na kvetoucí pokojovku jako třeba orchidej nebo bromélii.

Kosmetika udělá radost každé ženě

Téměř každá žena miluje kosmetiku a také rád zkouší nové věci, takže proč ji nepodpořit v tomto koníčku? Pokud víte, co má maminka ráda, můžete sáhnout po její oblíbené značce kosmetiky nebo oblíbeném parfému. Pokud ne, zkuste jí vybrat nějakou novinku, kterou by si sama nekoupila. Překvapit ji můžete novinkou mezi pleťovými krémy, řasenkami nebo rtěnkami v její oblíbené barvě. Pokud nejste fanynkou běhání po obchodech s kosmetikou, můžete dárek objednat z pohodlí domova. Nemusíte se přitom bát, že by to trvalo dlouho, v dnešním světě online nákupů a rychlých zásilkových společností vám zakoupený dárek mohou dovést ještě v den odeslání. Mnohé obchody navíc umožňují nechat zabalit předmět do dárkového balení.

Zážitek přinese oběma krásné vzpomínky

Pokud vám květiny ani kosmetika nepřijdou dostatečně originální, nebo si nejste jistá, jestli maminku potěší, zkuste vsadit na společný zážitek. Možností se naskýtá mnoho. Jestliže máte společnou vášeň pro dobré jídlo, vezměte ji na večeři do restaurace. Máte-li rády umění, kupte lístky do divadla nebo na koncert. Rády jen tak relaxujete – co třeba poukaz na pobyt v lázních nebo hotel s wellness? Lístky i poukaz lze snadno a rychle obstarat přes internet. A pokud se chcete projít na čerstvém vzduchu, zvažte společný víkendový výlet po přírodních či kulturních památkách. A co je nejlepší – takový dárek lze uskutečnit až po Dni matek, kdy se to bude hodit vám oběma.