Krása a módaVlasy

Účesy pro malé holčičky: 4 snadné a rychlé tipy

Účesy pro malé holčičky: 4 snadné a rychlé tipy

Malé holčičky jsou velké parádnice. I když z toho mnohdy ještě nemají pořádný rozum, jejich maminky z nich dělají malé rozkošné princezny. Často jim tak na hlavě vytváří různé účesy pro malé holčičky, které doplňují o roztomilé sponky, čelenky a mašličky.

Inspirujte se: tipy na účesy pro malé holčičky

Možná i vy máte doma malou holčičku a nemohli jste se dočkat chvíle, kdy bude mít na hlavičce dostatek vlásků, abyste ji konečně mohli začít česat. My pro vás máme 4 snadné, rychlé a slušivé nápady na účesy pro malé holčičky. Který z nich své princezně učešete příště?

  • Palmička
  • Dva culíčky
  • Sepnutá ofinka
  • Čelenka

Účes ala palmička

Když se řekne účes „ala palma“, pak většina lidí hned bude vědět, co si pod ním představit. Palmička patří mezi nejčastější účesy pro malé holčičky. Nejenže ji učešete během mrknutí oka, ale holčičky jsou v něm neskutečně roztomilé.

Celé kouzlo spočívá v tom, že vlásky nahoře na hlavě sepnete gumičkou. Vlásky se poté promění v malou palmičku. Pro oživení můžete přidat pěknou sponku.

Dva culíčky jsou klasika

Mezi účesy pro malé holčičky patří i klasika v podobě dvou rozkošných culíčků. Vykouzlit se dají i v případě, kdy má holčička na hlavičce jen pár vlásků. Možná zde platí, že čím méně je vlásků, tím jsou culíčky roztomilejší. I tady můžete culíky ozdobit třeba mašličkou.

Ofinka sepnutá sponkou

Rychlovka, kterou ocení zejména maminky holčiček, které ještě nemají příliš mnoho vlásků. Zkrátka jen ofinku sepnete na straně pomocí sponky – malé parádnici se pak vlasy nebudou motat v obličeji a uvidí na všechny činnosti, které během dne podnikne.

Čelenka ve vlasech

Vaše dítko nemá skoro žádné vlásky, proto si na účesy pro malé holčičky ještě musíte chvíli počkat? Nezoufejte, i z vaší malé slečny může být velká parádnice. Použijte látkovou čelenku, která malým dámám velmi sluší.