DalšíMóda

Jak se obléct na pálení čarodejnic: Tipy dle trendů 2023

Jak se obléct na pálení čarodejnic: Tipy dle trendů 2023

Blíží se nejtajemnější noc v roce – pálení čarodějnic! A k ní patří nejenom čarodějnické dekorace a výzdoba, ale také správný outfit. Pokud se chystáte na pálení čarodějnic a stále nemáte jasno, co si na sebe vzít, tak právě pro vás máme několik tipů na trendy outfity pro rok 2023. V tomto článku se podíváme na nejnovější módní trendy a poradíme vám, jak na pálení čarodějnic zazářit a zároveň zůstat v souladu s aktuálními módními trendy. 

Fantasy styl

Fantasy styl bude v roce 2023 jedním z hlavních trendů, co se týče oblečení pro večer, kdy se pálí čarodějnice. Můžete se tedy nechat inspirovat postavami z fantasy světa, jako jsou víly, trpaslíci nebo kouzelníci, případně si vytvořit svou vlastní fantasy postavu – ve fantazii se meze nekladou. Doporučujeme používat světlé a lesklé látky, jako jsou hedvábí a samet, a zdobit je perlami, kameny nebo nášivkami.

Tajemný gothic styl

Gothic styl je dalším trendem, který bude populární pro pálení čarodějnic v roce 2023. V tomto případě se můžete nechat inspirovat gotickými kostýmy, jako jsou temně zbarvené šaty či kožené rukavice. Tento styl lze doplnit temným líčením, použít tedy můžete černé rtěnky nebo lesky na rty, a extravagantními šperky.

Pohodový hippie styl

Vneste do pálení čarodějnic trochu originality a projasněte jinak temnou noc. Tento styl je charakterizován volnými šaty, květinovými vzory a jemnými pastelovými barvami. Celý váš outfit ještě můžete vylepšit šperky s perlami nebo korálky, barevnými mašličkami do vlasů nebo výraznými brýlemi.

Styl inspirovaný středověkem

Přeneste styl princezen a královen a použijte středověké módní prvky v moderním designu. Doporučujeme používat přírodní materiály, jako jsou bavlna a len, neboť ty v té době hrály prim, a zdobit je kovovými doplňky.

Cyberpunk 

Cyberpunk styl se stává čím dál tím populárnější a může být skvělou volbou pro pálení čarodějnic v roce 2023. Co na něj budete potřebovat? Vysoké boty, koženou bundu, brýle s futuristickým designem a hlavně temné barvy zkombinované s neonovými barvami. Celý svůj futuristický vzhled ještě můžete vyšperkovat atypickou barvou vlasů – třeba modrou nebo fialovou.