Krása a módaNehty

Nehty s ohněm: zajímavý trendy vzhled nebo šílené retro?

Nehty s ohněm: zajímavý trendy vzhled nebo šílené retro?

Nehty s ohněm se mohou snadno některým lidem zdát poněkud přes čáru, pro jiné je to ale naprostý sen. Jak na ně, aby nevypadaly kýčovitě, ale naopak krásně a zajímavě?

  • Svěřte se do rukou profesionálů
  • Není oheň jako oheň
  • Postupujte podle návodu
  • Vytvořit nehty s ohněm vyžaduje šikovnost

Nehty s ohněm nejsou tak jednoduché, aby si je každý zvládl udělat sám doma. Ano, někteří šikovní jedinci mezi námi to zvládnou, avšak většina průměrně schopných lidí ocení profesionální pomoc nehtového salónu.

Nehty s ohněm si nepředstavujte jako imitaci skutečných plamenů. O to většina lidí ani neusiluje, a proto i zvolené barvy bývají od těch ohnivých na hony vzdálené. Nezřídka kdy se proto setkáte s tím, že plameny bývají vyvedeny modrou, zelenou či fialovou barvou.

Jak na nehty s ohněm

Zpočátku postupujte stejně, jak jste normálně zvyklí. Je třeba nehty připravit, následně aplikovat podkladový lak a základní barevnou vrstvu, s níž budete dále pracovat. Vše nechejte důkladně zaschnout.

Vezměte si na pomoc tenký štětec a pomocí něj malujte na nehty vzor plamenů. Postupujte od špiček nehtů k nehtovým lůžkům. Na plameny můžete použít jakoukoli barvu chcete případně jich může být i několik. Minimálně pro začátek je dobré inspirovat se konkrétním obrázkem.

Na závěr svou novou manikúru důkladně zalakujte vhodným top coatem. Skvělý je například EXTREME gel gloss top coat od značky essence ale můžete zvolit ten, který běžně používáte.

Tip:

Jako u všech vzorů platí i zde, že nehty s ohněm vytvoříte snadno, pokud si vezmete na pomoc různé samolepky a vodolepky. Ty stačí pouze aplikovat podle návodu na připravený podklad, přetřít závěrečným lakem a máte hotovo!