Horoskopy

Tato 4 znamení může v únoru 2024 potkat nejvíc smůly

Tato 4 znamení může v únoru 2024 potkat nejvíc smůly

Únor 2024 bude pro níže uvedenou čtveřici znamení zvěrokruhu poměrně náročný. Může je potkat celá řada nepříjemností, které jim zkomplikují život. Je proto důležité, aby se na to připravili a byli maximálně opatrní.

Býci (21. 4. až 21. 5.)

Býci jsou v první řadě neodmyslitelně spjati s finančním světem, který je často dělí od spokojeného osobního života. V očích ostatních lidí je tedy charakterizuje i chamtivost. A právě ta se tento měsíc otočí proti nim a smůla se projeví ztrátou kamarádů – nikdo totiž nechce mít za přítele  lakomého muže nebo neustále obchodem žijící ženu.

Stejně tak se bohužel Býkům nebude příliš dařit na poli financí. Nicméně v případech, kdy zástupci tohoto znamení upřednostní vztahy, tak mohou i během února letošního roku najít úspěch v lásce.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Váhy jsou jedním z těch znamení zvěrokruhu, jejichž životy bohužel relativně běžně ovládá smůla, nejinak tomu bude i v únoru 2024. Často se během tohoto měsíce bude stávat, že se Váhy díky svému pesimistickému postoji ocitnou v hodně nepříjemných situacích. 

Problémem bude i to, že příliš důvěřují druhým a nevěří své intuici. Váhy budou mít také smůlu v lásce a jen velmi těžko budou hledat někoho, komu by důvěřovaly a milovaly ho. Mohou se cítit oklamané, zrazené…

Vodnáři (21. 1. až 20. 2.)

Vodnáři očividně nepatří k těm znamením, která bývají často šťastná. Jsou sice vynalézaví, mají rádi vše v pořádku, ale bohužel jim často uniknou situace, které jim mohou změnit život. A během února to bude ještě v daleko větší míře než obvykle.

Když už se bude zdát, že jsou blízko k dosažení svého cíle, tak se najednou objeví nějaká jen těžko překonatelná překážka. Navíc když se jedna věc rozbije, tak neuplyne ani minuta, než se Vodnářům objeví další problém. Zkrátka smůla se vám bude lepit na paty.

Panny (23. 8. až 22. 9.)

Panny se musí připravit na problémy na frontě lásky, kde budou mít značnou porci smůly. Únor tedy slibuje, že s drahou polovičkou projdou nekonečnými výčitkami a zúčtováním. 

Snažte se proto být co možná nejvíce zdrženliví, protože i absurdní hádka může tento měsíc přerůst v plnohodnotný konflikt, u něhož bude hrozit, že kvůli němu dojde k úplnému přerušení vztahů.