Krása a móda

Co se aktuálně vyplatí koupit v Pepco: Leden 2024

Co se aktuálně vyplatí koupit v Pepco: Leden 2024

Rok 2024 je tu! Nový rok pocítíme především v obchodních řetězcích, které hlásí výprodeje, hromadné akce a slevy, ale například také nové produkty. Pojďme si říci, co se aktuálně vyplatí koupit v evropském řetězci Pepco v lednu 2024.

Dětská sekce

Oblečení

Pro děti všech věkových kategorií Pepco připravilo slevy a zvýhodněné nabídky na různé druhy oblečení. Pro své děti zde naleznete široký výběr mikin, tepláků, triček, spodního prádla, ale třeba i kojeneckých body, a to vše za skvělé ceny. Za zmínku jistě stojí i bačkory pro dívky a chlapce s pohádkovými motivy Toma a Jerryho, které lze aktuálně pořídit za 150 Kč.

Ostatní

Dětmi milovaní Tom a Jerry dorazili do Pepca a s nimi i sady bavlněného povlečení a měkoučké deky, které se dají pořídit v cenovém rozmezí od 250 Kč do 480 Kč. Pokud chystáte vaše dítka na karneval, v Pepcu nyní naleznete také různé kostýmy a masky za velmi příznivé ceny. Své ratolesti můžete také potěšit keramickými hrnky, nebo třeba polštářky s oblíbenými seriálovými hrdiny.

Ženy a muži

Oblečení

Na své si v Pepcu přijdou také ženy a muži. Cítit se doma pohodlně je velmi důležité. Proto pro vás Pepco připravilo dámská a pánská pyžama ze 100% bavlny (noční košile, pyžama s krátkými i dlouhými nohavicemi). Do Pepca dorazil také tematický Flintstones, který nabízí pohodlné mikiny a tepláky na doma, spodní prádlo, nebo například pantofle. To vše je dostupné od 70 Kč do 280 Kč.

Ostatní

Po vánočních svátcích a bujarých oslavách se vracíme zpátky do pracovních a sportovních procesů. Zajisté tedy oceníte láhve na pití o objemech 500 ml až 1 l v různých barevných provedení. Doma připravené zdravé svačinky a obědy se zase neobejdou bez boxů na jídlo, které lze nyní pořídit již od 35 Kč.