Krása a módaMóda

Obyčejné bílé šaty: Udělejte z nich outfit dne díky těmto 3 tipům

Obyčejné bílé šaty: Udělejte z nich outfit dne díky těmto 3 tipům

Obyčejné bílé šaty neznamenají nudný outfit. Díky několika doplňkům, šperkům nebo správně zvolené obuvi z nich totiž rázem uděláte OOTD („outfit of the day“ neboli „outfit dne“), se kterým se budete chtít chlubit ve městě i na sociálních sítích. Stačí věnovat několik minut přečtení našeho článku a následně svůj outfit zkombinovat tak, aby byl jedinečný – přesně jako vy sama!

Doplňky a šperky mohou být odvážné

Obyčejné bílé šaty si zaslouží trochu odvahy s doplňky. Nebojte se proto přidat život a barevný kontrast svému outfitu pomocí oranžové, zelené nebo modré barvy opasků či klobouků.

K bílým šatům se budou skvěle hodit také zlaté nebo pozlacené šperky, které jim dodají nádech luxusu. Pokud nenosíte náhrdelníky, zvolte zlaté náušnice nebo jemný pozlacený řetízek na ruku, který sladíte se zlatými detaily na vaší kabelce. Nezapomínejte také na sluneční brýle, které mohou mít zlaté zdobení.

Boty nemusí ladit s kabelkou

Není nutné sladit barvu bot s barvou kabelky – právě naopak! Nebojte se změny a experimentujte s barvami. K obyčejným bílým šatům se hodí jakékoliv boty, ať už zvolíte klasické sandály s klínkem či bez, baleríny nebo plátěné tenisky, které vám dodají mladistvý a ležérní vzhled.

Nemusíte se bát ani klasické kombinace black and white a můžete zvolit černé elegantní lodičky na vysokém podpatku, které vám dodají sofistikovaný vzhled.

Vrstvení oblečení

Pokud si k obyčejným bílým šatům obléknete džíny nebo koženou bundičku, dodáte svému outfitu rockový a svobodný vzhled, který se bude skvěle hodit k nočním vycházkám do klubů a restaurací s přáteli.

Naopak romantický outfit si zaslouží v kombinaci s obyčejnými bílými šaty lehký kardigan nebo blejzr. Volte jemné pastelové barvy, které z vás udělají něžnou princeznu. Může to být jemná růžová, zelená nebo blankytně modrá. Velmi trendy pastelovou barvou je také meruňková, která se stala letošní barvou roku.