Horoskopy

Úchylové podle znamení: TOP 4 nejzvrácenější jedinci

Úchylové podle znamení: TOP 4 nejzvrácenější jedinci

Fantazii se meze nekladou v žádných oblastech života. Přirozenou součástí života jsou také sexuální fantazie, které každý z nás má. Jenže jsou mezi námi i takoví jedinci, kteří mají až zvrácené choutky a nutně se nemusí jednat o sexuální devianty.

  • štír
  • beran
  • rak
  • lev

ŠTÍR (23. října – 21. listopadu)

Kdo jiný může být mezi jedinci, kteří si skutečně užívají sex? Všichni víme, že astrologové do tohoto žebříčku nezařadili štíra omylem. Jsou velmi vášniví a dokáží s vámi nemožné. V podstatě si můžete představit „Padesát odstínů šedi“ v reálném životě. Štíři nikdy nemají dost a jakmile ho poznáte, nebudete mít ani vy. Jejich zvrácenost je velmi přitažlivá.

BERAN (21. března – 19. dubna)

Jedinci ve znamení berana doslova milují sex. Pokud ho nemají, utečou za ním jinam. Díky bohaté fantazii mají nejrůznější představy. Tyto představy mají ale jedno společné, a to dominance. Beran se vždy staví do nadřazené pozice a nejsou mu cizí ani násilnější praktiky. Berani si na romantiku zrovna nepotrpí, takže vanilkový sex rozhodně nečekejte.

RAK (22. června – 22. července)

Ačkoliv jedinci narození ve znamení raka jsou díky své povaze vnímáni jako velcí romantici, opak je pravdou. Kromě toho, že si ve své fantazii setkání se svým partnerem pořádně okoření, v reálu vás pravděpodobně přišpendlí na zeď a servou z vás oblečení, které doslova roztrhají. Kvůli své nejistotě ve vztazích zadržují až příliš velké množství sexuální energie, kterou ze sebe potřebují dostat.

LEV (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou v posteli velmi vášniví, ale na rozdíl od berana se raději staví do submisivní pozice, kdy nechají otěže převzít partnerem. Rád se přizpůsobí, aby byl jeho partner maximálně spokojený – uspokojení partnera je pro lva tak vzrušující. Dokáže je rozpálit také kompliment na jejich vzhled.