Krása a módaMóda

Nejkrásnější zimní šaty: 3 tipy pro letošní i příští sezónu

Nejkrásnější zimní šaty: 3 tipy pro letošní i příští sezónu

Pokud patříte k ženám, které jsou skeptické ohledně nošení šatů v zimě, je na čase změnit názor. Nošení šatů v zimě může být totiž pohodlnější než džíny, ve kterých se v mrazivém období ani jedna necítíme pohodlně. Při správném výběru šatů se ale můžete cítit komfortně a rozhodně mrznout nemusíte! Dnes vám proto poradíme, které šaty je libo na večírek, a které můžete obléci denně.

Maxi květinové šaty

Květinové šaty se dají nosit v jakémkoli ročním období, pokud ovšem rozumně zvolíte barvy. V zimě volte květinové šaty v tmavších odstínech. Pokud jste si v létě zamilovali květinové šaty v duchu levandule, v zimě volte alespoň o dva odstíny tmavší šaty. Milujete limetkově zelenou? Zkuste smaragdovou nebo lesní zelenou.

Pamatujte, že tmavé květy jsou trochu tajemné, ale přesto odvážné a jsou perfektním trendem, který můžete tuto sezónu vyzkoušet.

A co se stylingu týká, volte maxi šaty nebo alespoň délku ke kolenům. Pod šaty můžete obléci hřejivé termoprádlo nebo vaše oblíbené punčochy. Pokud budete sahat po svetru, volte spíše jednobarevný kousek v tlumených barvách. Chybu ale neuděláte ani s červeným svetrovým rolákem, ve kterém budete působit opravdu stylově.

V duchu půvabu nového Hollywoodu

Chystáte se na vánoční večírek? Pokud sledujete módní trendy, pak jste mohli zaregistrovat, že rok 2023 zahrnuje dlouhé šaty, elegantní střihy, květinové aplikace a zkrátka vše, co se nosí v novém Hollywoodu. Odvážné róby nebyly nikdy aktuálnější, protože přecházíme do večírkové sezóny.

Co se stylingu týká, moc to s ním nepřehánějte. Kouzlo je totiž v jednoduchosti a honosné šaty už žádný styling vlastně nepotřebují. Stačí jen zvolit vhodnou obuv a šperky, ve kterých se opravdu blýsknete.

Dvakrát více džínoviny

Nepotrpíte si na příliš formální oblečení a toužíte vyzkoušet něco nového? I pro vás existují ty právé šaty! Přehlídková mola pro rok 2023 totiž nabídla denim snad ve všech možných provedení a to včetně denimových šatů. A že se letos sešlo střihů! Vybírat tak můžete z volnějších šatů až po přiléhavé strukturované styly složené ze strukturovaného denimu.

Pokud je řeč o stylingu, na molech byly denimové šaty doplněny o košile a pásky. Jestliže budete tápat, co za boty k těmto šatům obléci, pak vás překvapí, že k denimovým šatům můžete volit jakoukoliv obuv. Záleží čistě jen na vašem stylu.