Krása a módaMóda

Zimní oblečení pro baculky: 3 tipy na módu, která zeštíhlí

Zimní oblečení pro baculky: 3 tipy na módu, která zeštíhlí

Móda v minulosti možná zapomínala na baculky, ale to už pár let neplatí. Krásné a elegantní oblečení si dnes může pořídit každá žena. Konec zoufalství ve stylu „Na mě v obchodě nic nemají“. A pokud patříte k ženám, které chtějí svá kila navíc zamaskovat, máme pro vás tři tipy na kousky, které vás zeštíhlí.

Áčková sukně

Sukně áčkového střihu je klasická silueta, která je oblíbená již po desetiletí. Je pojmenována podle svého tvaru, protože se od pasu rozšiřuje do tvaru písmene „A“. Tento styl sukní může mít různou délku, některé sahají nad kolena a jiné sahají až na zem.

A proč volit právě áčkovou sukni? Krom toho, že vypadá skvěle na všech typech postav, přiléhavý pas zvýrazní vaše křivky, zatímco rozevlátá sukně obepne problematické partie. Navíc díky nadčasovému designu nikdy nevyjde z módy! A to ani letošní zimu.

Pokud jde o styling áčkové sukně, existují různé možnosti, jak vytvořit nezapomenutelný a módní vzhled. Jedním ze způsobů, jak tuto klasickou siluetu stylizovat, je kombinovat ji se zastrčenou halenkou nebo košilí. To pomůže zdůraznit linii pasu a zároveň podtrhne rozšířenou strukturu sukně. V zimě pod ní můžete nasadit vaše oblíbené punčochy spolu s kozačkami a doplnit o oblíbený svetr a kabát. Bez vrstvení se totiž v zimě neobejdete.

Černý kabát

Dalším kouskem, který by ve vašem šatníku neměl chybět, je černý kabát. Musíme přiznat, že naše redakce ve svém šatníku má minimálně dva. Jeden kožený a v případě druhého případě jde o vlňák. A i v případě vlňáků je naše redakce rozdělena na dva tábory.

Jeden tábor se přiklání k oversized kouskům, do kterých se můžeme pohodlně zachumlat a rozhodně se nemusíme bát, že by nám byla zima. Ne, že by to v případě vlňáku hrozilo. A druhý tábor raději sází na siluetu.

Víte ale, co je na tom to nejlepší? Že v zimě jsou trendy snad všechny střihy a podoby kabátů. A oba zmiňované případy jsou vhodné samozřejmě pro baculky. Pokud jste na své křivky náležitě hrdé, pořiďte si kabát, jehož střih zvýrazňuje váš pas. A pokud se za svá kila stydíte, volte oversized kousek. Tak či tak, trendy budete v obou případech.

Rovné džíny s vysokým pasem

Rovné džíny s vysokým pasem jsou vhodné pro všechny typy postav. A tento střih ocení i baculky. Krom toho, že vysoký pas zakryje vaše problematické partie, v zimě vaše záda uchrání ještě navíc před nastydnutím.

Při výběru těch vhodných kalhot ale dbejte na to, abyste zvolili kalhoty spíše s rovnými nohavicemi nebo rozšířenými nohavicemi. A to proto, že úzké džíny už dávno nefrčí. A co víc? Džíny s rovnýma nohavicemi vaše nohy opticky prodlouží. Skinny jeans totiž jen na kila navíc zbytečně upozorňují.