Horoskopy

5 znamení, kterým bude rok 2024 nejvíce přát

5 znamení, kterým bude rok 2024 nejvíce přát

Blíží se nám další rok. Kterému znamení horoskopu bude přát? Podívejte se, zda mezi nimi není to vaše? Těmto pěti se bude vysloveně dařit.

Býk

Sice bude muset čelit vlivu planety Uran. Ta mu do života neustále přináší nějaké změny nebo překvapení, která rozhodne nečeká. Výsledkem jsou však nové šance. Do života mu vstoupí noví přátelé a kolegové. Ti Býkovi pomohou výrazným způsobem najít pevnou půdu pod nohama. Zrozenci na počátku znamení budou sice čelit velkým výzvám, ale pokud uspějí, budou mít zajištěné dobré živobytí na velmi dlouhý čas.

Panna

Toto znamení bude mít hodně štěstí v první polovině roku. Získá nové příležitosti. Správně se rozhodne v otázkách finančních, dobře využije své peníze i materiální zdroje. Bude se vzdělávat, osvojovat si nové dovednosti a vydá se na cestu. Pokud studuje, získá nejvyšší vzdělání. Řeší-li nějaké spory, zdárně je uzavře. Mnoho štěstí nebude mít v partnerských vztazích. Pozor by si měla dát na obchodní partnery.

Kozoroh

Rok 2024 přináší Kozorohovi inspiraci, nové nápady a hlavně vůli pro jejich realizace. Vždy přijde na nějaké šťastné řešení a dostane se i ze zapeklitých situací. Čekají na něj šťastné rodinné události a také se může těšit na zajímavou společenskou zábavu. Pokud patříte mezi ty, kdo touží po rodině, můžete jít směle do toho.

Blíženci

Blíženci se mohou těšit v roce 2024 na celkem velkou dávku aktivity. Také je dostihne kreativita. Zapojí se do zajímavých projektů a neměli by se bát přijímat výzvy, které jim rok 2024 přinese. Spojencem jim budou rozhodnost a inteligence. Otevřít by se měli i novým zkušenostem.

Vodnář

Toto znamení plánuje založit rodinu. Touží po potomkovi. Pokud má partnera, bude to pro něj snadné. Je-li sám, čeká jej velké úsilí. Je potřeba najít takového partnera, který pro něj bude tou správnou volbou.